Pot folosi noua telecomanda apple la mac mini? La astea noi am vazut ca da, dar la G4 nu stiu? As vrea sa pun Front Row si sa-l mai folosesc din cand in cand ca multi media, cu iesire la TV.
Daca ai bluetooth in Mac mini, atunci poti folosi Sailing Clicker si un telefon mobil cu bluetooth pe post de telecomanda. Telecomanda Apple este cu infrarosii, nu cu bluetooth.
SonyE sunt preferatele mele! Vanam un SonyE cu mp3, ca tot trebuie sa ne reinoim/schimbam abo la telefon, asa ca iau cu 0 centi sau f ieftin. Bine ca inca nu am luat, ca poate luam fara bluetooth, acum imi fac prioritate si din bluetooth
Dar chiar vroiam sa intreb de SonyE cu bluetooth din experienta, ca pe site-ul salling atentioneaza ca modelele SonyE n-ar fi prea compatibile si ma cam intristasem: Note for Sony Ericsson models (those noted in the table)
Some users may, due to certain Mac/phone incompatibilities, have troubles connecting. Unfortunately, this problem seems to be out of our control. Please make sure to test before buying.
Ma mira ca zic chestii deastea ca merg chiar frumos impreuna, mai ales modelele noi au si un programel pe ele Remote desktop si lucreaza ca un mouse prin bluetooth
Revin, ca am purces pana la urma la un IR USB, dar nu misca nimic cu telecomanda. Nu am Front Row, ci Media Central. Mac-ul nu recunoaste imediat, sau are nevoie si el de driver, ca la win?
Protocolul IR-DA - este un protocol de transmis date.
Telecomenzile folosesc alte protocoale (RC5, Control-S…) care merg pe alte frecvente decat IR-DA.
Alina, acel adaptor USB-IR este IRDA (transmisie de date, de ex cu telefonul) sau este receptor de telecomanda (si a venit cu o telecomanda) ?
Protocolul IR-DA - este un protocol de transmis date.
Telecomenzile folosesc alte protocoale (RC5, Control-S…) care merg pe alte frecvente decat IR-DA.
Alina, acel adaptor USB-IR este IRDA (transmisie de date, de ex cu telefonul) sau este receptor de telecomanda (si a venit cu o telecomanda) ?
Vad ca in descriere spune ca e IR DA…Eu mi-am luat un macbook de curand si vreau sa transform mac mini in multi media.
Adaptorul e venit fara telecomanda, arata pe cutie ca e pt laptop, palm, telefoane mobile etc. Deci cred ca tb sa gasesc ceva care sa receptioneze telecomanda si nu transfer de date. Cum se numeste exact un asemenea adaptor?
Merci, o sa merg zilele astea sa-l schimb, sper sa gasesc. Toate adaptoarele astea vin intotdeauna si cu telecomanda inclusa sau pot gasi numai adaptorul? Acum merge sa vezi imaginea din penultimul meu mesaj, nu stiu de ce n-o lua ieri. Oricum, am inteles ce trebuie luat acum, nu stiam ca sunt protocoale diferite.