1 din 2
1
Telecomada apple si mac mini
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Pot folosi noua telecomanda apple la mac mini? La astea noi am vazut ca da, dar la G4 nu stiu? As vrea sa pun Front Row si sa-l mai folosesc din cand in cand ca multi media, cu iesire la TV.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu poti. Poate doar cu vreun adaptor Infrarosu - USB, daca exista asa ceva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

sau salling si un adaptor usb smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

mad 

Merci mult. Dau pe google sa vad daca exista asa ceva. Dar cu Bluetooth de ce nu se poate? Eu credeam ca asta cam inlocuieste IR-ul…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nu stiu catre cine era intrebarea…oricum mai sus voiam sa scriu bluetooth si nu usb… salling merge cu bluetooth

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
szhoul - 14 Iulie 2006 02:16 AM

nu stiu catre cine era intrebarea…

Cand am scris eu era doar raspunsul lui Tudor, scriam in acelasi timp cu tine probabil.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Daca ai bluetooth in Mac mini, atunci poti folosi Sailing Clicker si un telefon mobil cu bluetooth pe post de telecomanda. Telecomanda Apple este cu infrarosii, nu cu bluetooth.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Am plecat sa-mi iau telefon!  grin

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
alina - 14 Iulie 2006 03:17 AM

Am plecat sa-mi iau telefon!  grin

Vezi sa fie SonyE! Merg perfect cu Macul. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 14 Iulie 2006 03:32 AM

Vezi sa fie SonyE! Merg perfect cu Macul. smile

SonyE sunt preferatele mele! Vanam un SonyE cu mp3, ca tot trebuie sa ne reinoim/schimbam abo la telefon, asa ca iau cu 0 centi sau f ieftin. Bine ca inca nu am luat, ca poate luam fara bluetooth, acum imi fac prioritate si din bluetooth smile
Dar chiar vroiam sa intreb de SonyE cu bluetooth din experienta, ca pe site-ul salling atentioneaza ca modelele SonyE n-ar fi prea compatibile si ma cam intristasem: Note for Sony Ericsson models (those noted in the table)
Some users may, due to certain Mac/phone incompatibilities, have troubles connecting. Unfortunately, this problem seems to be out of our control. Please make sure to test before buying.

Dar vad ca deja am primit rapsuns la asta wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Ma mira ca zic chestii deastea ca merg chiar frumos impreuna, mai ales modelele noi au si un programel pe ele Remote desktop si lucreaza ca un mouse prin bluetooth

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Revin, ca am purces pana la urma la un IR USB, dar nu misca nimic cu telecomanda. Nu am Front Row, ci Media Central. Mac-ul nu recunoaste imediat, sau are nevoie si el de driver, ca la win?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ati confuzat fata.

Protocolul IR-DA - este un protocol de transmis date.
Telecomenzile folosesc alte protocoale (RC5, Control-S…) care merg pe alte frecvente decat IR-DA.

Alina, acel adaptor USB-IR este IRDA (transmisie de date, de ex cu telefonul) sau este receptor de telecomanda (si a venit cu o telecomanda) ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
psergiu - 24 Iulie 2006 10:29 PM

Ati confuzat fata.

Protocolul IR-DA - este un protocol de transmis date.
Telecomenzile folosesc alte protocoale (RC5, Control-S…) care merg pe alte frecvente decat IR-DA.

Alina, acel adaptor USB-IR este IRDA (transmisie de date, de ex cu telefonul) sau este receptor de telecomanda (si a venit cu o telecomanda) ?

uite, asta e

Vad ca in descriere spune ca e IR DA…Eu mi-am luat un macbook de curand si vreau sa transform mac mini in multi media.

Adaptorul e venit fara telecomanda, arata pe cutie ca e pt laptop, palm, telefoane mobile etc. Deci cred ca tb sa gasesc ceva care sa receptioneze telecomanda si nu transfer de date. Cum se numeste exact un asemenea adaptor?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Es sind keine Artikeldaten verfügbar.

Daca e chiar IRDA du-l inapoi si cere refund ca nu face ceea ce ai crezut.

Iti trebuie fie un receptor de Infrared Remote - cum ar fi cele de la Keyspan

sau daca ai BlueTooth poti folosi orice Sony Ericsson cu bluetooth sau Nokia-uri cu un programel aditional.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Merci, o sa merg zilele astea sa-l schimb, sper sa gasesc. Toate adaptoarele astea vin intotdeauna si cu telecomanda inclusa sau pot gasi numai adaptorul? Acum merge sa vezi imaginea din penultimul meu mesaj, nu stiu de ce n-o lua ieri. Oricum, am inteles ce trebuie luat acum, nu stiam ca sunt protocoale diferite.

1 din 2
1