Inainte mergea sa instalez windowsul .. acum cand am vrut sa il reinstalez imi da o eroare .. “Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\system32\hal.dll.”
Aveti vreo idee cum se poate remedia problema.
salut
si eu am avut eroarea asta si sunt multe solutii pe google.
la mine a mers prin refacerea partitiei de windows prin windows installer cu formatare ntfs.
ar trebui sa mearga si la tine.
Inainte mergea sa instalez windowsul .. acum cand am vrut sa il reinstalez imi da o eroare .. “Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\system32\hal.dll.”
Aveti vreo idee cum se poate remedia problema.
Ai pus Mac OS X pe o singură partiție, apoi ai rulat Boot Camp și ai făcut partiția de windows, apoi – n-ai avut astîmpăr, nu-i așa, ai pus și un linux și, după aia, zbang, apare eroarea aia.
Nu o rezolvi, eu unul nu am putut, așa că, în final, am renunțat și la uindăuz și la linux, le-am pus emulat prin VirtualBox. Să-mi spui și mie ce soluție găsești…
Așa e, da, am ghicit?
Nu are nicio legătură acea eroare cu întrebarea ta! Absolut nici una…
Eroarea aia apare după ce instalezi și linux ca al treilea sistem, după ce pui Mac OS X urmat de Windows.
Eroarea aia apare după ce instalezi și linux ca al treilea sistem, după ce pui Mac OS X urmat de Windows.
Stiu asta,am avut si eu aceasi problema dar eu nu aveam dvd original cu windows xp.
Am un dvd original cu Vista si am triplu boot cu linux si nu am aceasta problema,asta e motivul intrebarii mele
Stiu asta,am avut si eu aceasi problema dar eu nu aveam dvd original cu windows xp.
Am un dvd original cu Vista si am triplu boot cu linux si nu am aceasta problema,asta e motivul intrebarii mele
Problema apare la XP, la Vista nu știu, posibil să nu apară. Nu scrii la wiki cum ai făcut triplu boot? Sau nu e nicio șmecherie, pur și simplu le pui pe rînd și gata?
Scuzatima ca nu am pus bine intrebarea dar nu ma pricep asa bine asa ca .. am scuza .. nu e de la windows.. nu am original dar a incercat cineva sa instaleze si cu original , nu am instalat linux.. oricum am reincercat din nou sa ii fac o partie ptr windows cu boot camp.. am facut si acum imi intra sa reformatez partia .. imi apar 3 partii 1 de 200 mb care nu stiu ce era cu ea… a 2 era macinthos iar a 3 era partia cu windows o fac ntfs dupaia.. am dat delet la prima partie si nu am mai reformatato am lasato asa .. am dat pe a 3 sa ii instalez windows si mia mers .. chiar acum va scriu de pe windows .. sa fii fost problema oare de la a prima partitie de 200 mb care era acolo.
... .. imi apar 3 partii 1 de 200 mb care nu stiu ce era cu ea… a 2 era macinthos iar a 3 era partia cu windows o fac ntfs dupaia.. am dat delet la prima partie si nu am mai reformatato am lasato asa .. am dat pe a 3 sa ii instalez windows si mia mers .. chiar acum va scriu de pe windows .. sa fii fost problema oare de la a prima partitie de 200 mb care era acolo.
păi tu ai bootcamp-ul ăla mai nou care merge cu 3 partiții?
Scuzatima ca nu am pus bine intrebarea dar nu ma pricep asa bine asa ca .. am scuza .. nu e de la windows.. nu am original dar a incercat cineva sa instaleze si cu original , nu am instalat linux.. oricum am reincercat din nou sa ii fac o partie ptr windows cu boot camp.. am facut si acum imi intra sa reformatez partia .. imi apar 3 partii 1 de 200 mb care nu stiu ce era cu ea… a 2 era macinthos iar a 3 era partia cu windows o fac ntfs dupaia.. am dat delet la prima partie si nu am mai reformatato am lasato asa .. am dat pe a 3 sa ii instalez windows si mia mers .. chiar acum va scriu de pe windows .. sa fii fost problema oare de la a prima partitie de 200 mb care era acolo.
Dar, scrii, fratello, scrii clar și frumos… pfui.
Eroarea aia de care zici apare (cel puțin la ce am văzut eu efectiv), cînd pui un linux alături de Windows, de ex. În acest scop, linux-ul mai strînge partiția pe spațiul liber, numai că secvența asta afectează schema de boot. De asta am zis că, probabil, ai pus un linux. Tu nu ai pus linux, dar ai afectat secvența de boot altcumva. Se poate și așa!
După părerea mea, dat fiind faptul că secvențele astea de boot nu se repară totdeauna, este să revii la o singură partiție a discului (nu lua în calcul ceea ce vezi pe schema e partiționare 200 MB, aia e schema de boot EFI, este un boot strip care nu se ia în calcul). Dacă nu poți să revii la o singură partiție, atunci reinstalezi de la zero, avînd grijă să refaci o singură partiție din Disk Utility rulat din DVD install înainte de instalarea propriu-zisă. După ce pui Mac OS X, revii la Boot Camp și faci partiția de Windows. Dacă vrei să renunți la partiția aia cîndva, o ștergi tot cu BC, nu cu altceva, altfel sistemul nu-și mai revine la schema standard.
Linkul la flăcăul ăla care arată pas cu pas ce trebuie făcut e foarte bun, citește-l cu atenție și fă exact cum face el.
Ms de ajutor .. oricum acum merge .. si cattus , daca nu am scris destul de clar ..e faptul ca nu stiu cum sa ma exprim in termeni corecti legati de sisteme de operare.