safari,safari…adica safari(webkit)?? sau safari cel original??(blue one?)...parca webkit-ul mere unpicut mai repede..a mai incercat cineva??let me know..
mi-am instalat firefox pe mac si vreau sa descarc videodownloader dar ma avertizeaza ca nu e de incredere sursa.Snt totusi pe situl lor…..cum trebuie sa procedez cand apar astfel de mesaje?
mi-am instalat firefox pe mac si vreau sa descarc videodownloader dar ma avertizeaza ca nu e de incredere sursa.Snt totusi pe situl lor…..cum trebuie sa procedez cand apar astfel de mesaje?
Pai daca stii ce downloadezi si de unde poti sa ai incredere, nu? Deci ia ce-ti trebuie!
Pai daca stii ce downloadezi si de unde poti sa ai incredere, nu? Deci ia ce-ti trebuie!
sunt cam tare de cap cateodata….pot sa iau chiar daca imi apare mesajul dar eu stiu ca sunt pe situl care trebuie?de…femeile!!!!
hmm, am luat unu cam la nimereala, http://www.sunrisebrowser.com/en/index.html
mi se pare chiar intresant dar nu inteleg exact cum functioneaza. cand scriu un url imi cauta pe google. cred ca doar din bookmarkuri pot intra direct in site. e f rapid oricum.
Nimenea nu foloseste opera?
Are un ad blocker mai eficient decat safari, e mai rapid, are wandul pentru passworduri…
Nu stiu despre consumul de procesor si memorie, dar daca stiti voi va rog completati .
Chiar asa, care e cel mai ‘eficient’ browser din punctul de vedere al resurselor?
Eu zic ca se deschid cam la fel… dar o sa fac un test la urmatorul restart.
Alte browsere care sa suporte resume la download, care sa-ti deschida paginile ultima oara vizitate la start,
cu wand etc mai stiti?
Si care eventual sa nu fie lacom la resurse…
Firefoxul cum se prezinta?