2 din 2
2
cel mai bun browser de mac ?!?!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.10.05

Oameni buni am o mare intrebare… stie cineva un browser pt mac os gen TorPark (secure & anonim)?
10q

Semnătură 

 PowerBook G4, 15”, 1.33GHz, 768MB DDR SDRAM, 60GB HDD, Combo drive

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
marul4 - 15 Iulie 2006 05:56 AM

safari,safari…adica safari(webkit)?? sau safari cel original??(blue one?)...parca webkit-ul mere unpicut mai repede..a mai incercat cineva??let me know..

safari cel “original” care e un webkit mai vechi care la rîndul lui și-a început cariera ca și khtml ce-l găsești în konqueror!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

Pe windoze foloseam firefox-ul cu o gramada de pluginuri. Manca resurse gramada.

Cand m-am reintors la mac am zis sa incerc camino. Mi-am dat seama ca viata-i mult mai grea fara toate minunatiile alea din firefox. Poate parea incredibil dar nu puteam sa traiesc fara google toolbar. Asa ca acum scriu din firefox. Care merge exceptional de bine pe mac.

Safari nu stiu de ce dar nu-mi prea place. Cred ca intra in categoria “love it or hate it”.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Ciprian - 27 Iunie 2007 06:33 AM

Pe windoze foloseam firefox-ul cu o gramada de pluginuri. Manca resurse gramada.

Cand m-am reintors la mac am zis sa incerc camino. Mi-am dat seama ca viata-i mult mai grea fara toate minunatiile alea din firefox. Poate parea incredibil dar nu puteam sa traiesc fara google toolbar. Asa ca acum scriu din firefox. Care merge exceptional de bine pe mac.

Safari nu stiu de ce dar nu-mi prea place. Cred ca intra in categoria “love it or hate it”.

Păi nu te obligă nimeni să-ți placă, folosește liniștit vulpea de foc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05
Cattus Thraex - 28 Iunie 2007 04:09 AM

Păi nu te obligă nimeni să-ți placă, folosește liniștit vulpea de foc.

Nu m-am simțit deloc obligat. smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si pe mine m-ar interesa un browser anonim…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eu doar asa ceva am gasit http://tor.eff.org/index.html.en. si mai era ceva asemanator dar nu mai stiu cum se numeste.

Edit:
Si asta: http://anon.inf.tu-dresden.de/index.html

2 din 2
2