DVD Sp buttons..
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Hmm..Se poate sa dau mishcare la butoane in cadrul meniului? Nu vreu cine shtie ce. Nu prea complicat… stanga-dreapta, sus-jos…chestii din astea. Vreau sa shtiu doar daca merge.  10x

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca te referi la butoane animate, nu stiu, ca n-am facut niciodata.
Dar imi inchipui ca se poate, cu un gif ceva…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Nu butoane animate. Vreau sa dau o traiectorie butonului, nu doar sa fie acolo. Sa vina de sus in jos sau ceva de genul asta. Ceva de genul cum dai un motion-path la o imagine in FCP, cu anchor-points.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hmm… Interesant…

Ma gandesc ca s-ar putea cam asa: setezi butonul (fix, in pozitia finala a miscarii), invizibil (la fel ca fundalul, transparent etc.). Dupa care faci in Motion (sau in ce iti place mai mult) o animatie frumoasa, cu grija sa ai pozitia finala acolo unde va fi butonul. Iar in DVDSP setezi ca activarea butonului sa fie vizibila.

Oricum, sa zici daca si cum ai facut, ca suna bine…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Asta e varianta pe care am folosit-o shi eu initzial…Am facut un background cu butoane cu tot…in FCP…peste care am aplicat butoane invizibile in DVDSP…Dar parca ash fi vrut ceva mai mult. Spre exemplu dorintza mea era sa fac in DVD SP un buton in interiorul caruia sa imi ruleze 30 de sec de material, dupa care sa ii dau mishcare. Shi ca sa fac chestia asta din FCP direct in backround….parca e prea multa munca..smile

Semnătură 

‹‹ din nou i-dvd      Scriere pe DVD+R/RW ››