Dak, nu sunt prea insintenta…de ce sa nu- mi instalez SBSettings pe tel si de ce sa nu folosesc tema pe 3G ?? am intrat in Winterboard de pe home screen si tot nu apare nicio tema, ii apar bifate doar “user wallpaper” , “user lock background”, ” no docked icon labels” si ” black navigation bars”.... eu banuiesc din ce mi-ai raspuns si din ce vad eu in tel k fiind mai multe teme combinate d-asta nu apare.. Sa te mai intreb dak stii cum pot ajunge in optiunile temei, poate pot face modificari de acolo??! Ms frumos!
1. nu iti apare nici o tema pentru ca nu ai scos. temele le scoti din Cydia.
2. 3G-ul e mai vechi (fara suparare) daca il incarci cu teme se va misca mai greu.
3. SBSettings iti blocheaza telefonul.
Bun, eu am citit ce este scris mai sus despre personalizarea temelor, dar tot nu reusesc sa fac ce mă interesează pe mine, adică, eu mi-am luat mai multe teme de pe cydia si de ex. din una vreau sa păstrez wallpaperul, dim una vreau slider-ul de lock/unlock, din una semnalul telefonului, din una iconitza de wi-fi… Cum pot sa intru din tel in folderul temelor k sa-mi pot păstra ce vreau din fiekre tema si sa sterg ce nu-mi convine???
nu poate nimeni sa iti raspunda pentru ca nu CRED se poate. habar n-am nu sunt mare fan al temelor
cred ca doar dock-ul poti sa il schimbi intr-o tema - iei tema XYZ si nu iti place Dock-ul. scoti alt Dock si il pui pe ala.
am zis,șșnu sunt fan al temelor, imi place sa fie simplu..minimalistic..
Ideea e k nu sunt eu nebuna si in niciun caz nu le vreau eu pe toate, ideea e k am scris si mai sus, adik despre ce am vb ieri, k am in fatza telefonul prietenului meu kre asa e configurat. Adik el are o teme de pe cydia, tema pe kre ulterior mi-am luat-o si eu, adik am găsit-o acolo, doar k la el sunt păstrate anumite elemente din tema, adik din tema aia are iconitza de la semnal+cea de la wi-fi iar wallpaperul si sliderul de la lock/unlock nu sunt din tema, iar culmea e k in winterboard nu pot controla optiunile astea…. M-am tot chinuit sa găsesc chestia asta cum se face, dar nu am niciun rezultat!!!
pe iPhone 3G temele papa cam 20 mb, telefonul se misca f. greu daca le folosesti. Dupa dezactivare, are un timp de raspuns aproape normal cu iOS 4.0.1. SBSettings…n-am remarcat sa blocheze telefonul si folosesc f. des aplicatia.
SbSettings e foarte util si bug-free. chiar te ajuta sa scapi de probleme in unele situatii. Winterboard e cel care face probleme mari si pe neasteptate. Mie mi-a blocat 3Gs-ul in boot de vreo 3 ori intr-un an, fara vreun motiv. Sa combini teme efectiv nu poti, in sensul ca nu poti lua wallpaperul dintr-una, dock-ul din alta, culorile din alta etc. Ce poti face e sa pui o tema ca baza, si peste ea sa pui alte customizari “individuale” care se gasesc in cydia. De ex, iei o tema completa, un dock si un wallpaper, toate separate, din cydia. Le vei gasi apoi in Winterboard, unde, folosind semnul din dreapta(cele 3 linii orizontale), poti urca sau cobori anumite teme/elemente in lista. Winterboard va pune la baza elementul cel mai de jos din lista dintre cele bifate, iar deasupra va adauga alte elemente bifate care se afla deasupra in lista.
Multumesc tuturor pt răspunsuri!! Comja, am urmat spusele tale si am reuşit sa schimb câte ceva din teme, practic sa le combin Putin. Doar k mai am de lucrat ceva la ele pana sa ajung la rezultatul dorit…as mai avea de scos sunetul dintr- o tema, de modificat nişte detalii in dock, sper sa mă prind de cum se fac pana la urma… Vroiam sa întreb dak in telefon nu cumva pot intra între-un folder al temei sa sa bifez/debifez ce detalii mă interesează din tema respectiva(fără sa conectez tel la calc), sau dak pot lua de pe cydia vreun program kre sa mă lase sa configurez tema ???? Ms frumos tuturor
Multumesc tuturor pt răspunsuri!! Comja, am urmat spusele tale si am reuşit sa schimb câte ceva din teme, practic sa le combin Putin. Doar k mai am de lucrat ceva la ele pana sa ajung la rezultatul dorit…as mai avea de scos sunetul dintr- o tema, de modificat nişte detalii in dock, sper sa mă prind de cum se fac pana la urma… Vroiam sa întreb dak in telefon nu cumva pot intra între-un folder al temei sa sa bifez/debifez ce detalii mă interesează din tema respectiva(fără sa conectez tel la calc), sau dak pot lua de pe cydia vreun program kre sa mă lase sa configurez tema ???? Ms frumos tuturor
Poti sa combini oricare teme vrei tu, cum vrei tu.
Explicatia este putin mai lunga. Insa nu se poate face totu numai din tel….decat daca nu vrei sa modifici nimik estetic ci doar sa inlocuiesti anumite elemente sau sa le stergi….caz in care iti trebuie iFile.
Cu iFile poti naviga in structura de fisiere ale telefonului unde se afla temele salvate….astfel poti combina temele coppind elemente ale uneia in alta sau stergand elementele care nu le vrei.
Daca modificarile nu se rezuma la atat si vrei sa skimbi culori, sa introduci transparentze sau kiar elemete create de tine….va trebuii sa conectezi telefonul la Mac/PC pentru a adauga acele elemente create de tine…..pe Mac/PC.
Ti-am lasat un PM….daca vrei mai multe detalii. Sunt dispus sa ajut…...si o sa incerc zilele astea sa urc un tutorial aici.
Multumesc frumos Chucky, am reusiiitttt !!!! In sfârşit!!!! Foarte tare programul…. Oricum, poţi scrie tutorialul ăla despre kre vorbeai, sunt convins k va fi de mare ajutor…!! Shi uite k pana la urma nu ceream eu imposibilul .. Ms, ms, ms