Pana acum am gasit la Turabo cafe (sau in fata) 3 locatii: univ, ateneu si romana si Mall Vitan (EDIT: Airborne cafe da de fapt netul. Mai sunt 2 retele dar criptate WEP, huoo!) la etaj.
Mai stiti pe unde mai e? Chiar am nevoie de “access pointuri” free. Thanks.
“-Plaza Romania
-Bucuresti Mall
-Aeroportul Henri Coanda
-Facultatea de Automatica
-ASE ”
“este o terasa pe langa liceul francez nu mai stiu exact cum se cheama, f aproape de romana parca all for you dar nu garantez,si merge decent”
“Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti
Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti
Crowne Plaza Hotel, Bucharest
Best Western Savoy Hotel, Mamaia
Anda Hotel, Sinaia
Carrefour, Brasov”
“Newton Restaurant - Bucuresti.”
“Grand Cafe Galleron, vis-a-vis de restaurantul “La Mama” de la Romana.”
“in sfarsit si in constanta, wifi free in cafe cohiba”
“Mai avem un hotspot la Turabo Cafe in Piata Romana (Bucuresti)”
Aveti idee de unde se pot cumpara la noi jucarii d-alea care vad retelele WiFi (de preferat care vad si puterea semnalului si daca e free sau nu)? Ca e aiurea sa tot scoti laptopu’...
Bai, da’ sa stiti ca war driving-ul e o mare pierdere de timp. Daca nu gasesti o retea free, stai cu orele pana spargi una criptata. Nu am facut asta pana acum, dar am la mine in bloc cateva retele pe care le detectez si de la cea mai puternica nu am capturat nici 5% din pachetele necesare pentru spargere, in vreo 5 ore. Dupa care ar urma atacul, care si ala dureaza… Plicticos !
Aveti idee de unde se pot cumpara la noi jucarii d-alea care vad retelele WiFi (de preferat care vad si puterea semnalului si daca e free sau nu)? Ca e aiurea sa tot scoti laptopu’...
Da dom’le, cam asa ceva. Nu sunt sigur ca stie sa diferentieze intre cele free si cele criptate, dar le-am scris si sa vedem ce zic.
Daca stie, ma cam bate gandul sa cumpar.
Mult mai bun e un palm cu Wifi. Eu zic ca e stupid sa tii o caramida in buzunar (care costa si 35$) sau in mana pentru ca sa-ti arate daca e semnal. Cu palmu le vezi, te conectezi, virifici pe net ce ai nevoie, si daca tot mai ai nevoie de ecran mare/download ceva scoti si macu. Nu mai vorbesc ca palmul e palm tata, e bun la mai multe!
WiFi moca mai este si la cafeneaua din cadrul noii cladiri Connex din Piata Charles de Gaulle, langa Herastrau. Chiar scrie pe meniu ca “In acest local beneficiati de Internet WiFi gratuit!”. City Grill parca se numeste. In rest mai stiu si in Politehnica in rectorat..
Edit: Scuze dar nu am vazut post-ul lui Cattus!
Daca vrei ceva si cu gps iti recomand fujitsu-siemens pocket pc loox 560 . Are receptorul gps integrat ,procesor foarte bun, rezolutie ecran foarte buna wifi si bluetooth etc
Merci sorin. Am mai auzit si de la altii ca ar fi OK Fujitsu-Siemens, dar inca nu am inceput sa sap, ca pana la inceputul anului viitor nu mai am bani de jucarii.
c*free are, intr-adevar, Mac! Si se pare ca si urmatoarele sisteme vor fi tot Apple. Sunt un switcher din ianuarie si, dupa cum va asteptati, nu ma intorc inapoi!
iBook-ul din imaginea de pe site e laptopul meu, ultimul build, dar cu 1GB RAM. Stickerul cel verde a fost un compromis greu, batalie intre mine si albul imaculat. Se vede cine a castigat!
Ontopic, big thumb up pentru szhoul! (in seara asta am vazut ca c*free e primul in Google. Boy i’m glad!) Am updatat si lista hotspoturilor care de luna asta mai cuprinde doua noi in Cluj plus unul in centrul Aradului.
Daca aveti idei pentru Bucuresti sau alta parte a tarii, bring’em on! Acum avem un firmware pentru anumite routere cu ajutorul carora voi sa puteti oferi free wifi si si sa puteti beneficia de el acolo unde ofera altii si un pachet comercial destinat locatiilor publice care ar fi interesate sa ofere internet fara fir clientilor.
Altero: Eu unul am un iPAQ hx4700 de care sunt decent multumit. Ii atasez cand am nevoie un GPS Garmin Etrex (care e pentru outdoor) cu un cablu serial facut de mine. Uneori as prefera un GPS Bluetooth (probabil o sa-mi si iau unul curand). Nu mi-ar placea un device cu GPS incorporat fiindca cele pe care le-am testat pana acum nu sunt multumitoare.