Dupa ce salvez fsisierul pe desktop, cum pot sa il inserez intr-o prezentare keynote si apoi sa mearga din keynote?
De fapt am reusit sa il aduc in keybote dar imi spune ca e invalid movie data si nu merge. Exista un program de conversie care sa il transforme intr-un format prietenos lui keynote?
Dupa “encode” si salvare in .mov, apare “this file is not a movie file”. Mai incerc sa vad, poate nu setez ceva cum trebuie. Multumesc oricum pentru sfat
Un pont suplimentar pentru iubitorii de muzica: puteti folosi aceeasi tehnica pe Pandora.com. Prietenii stiu de ce
Dau sa intru si eu sa vad despe ce e vorba:
“Dear Pandora Visitor,
We are deeply, deeply sorry to say that due to licensing constraints, we can no longer allow access to Pandora for most listeners located outside of the U.S. We will continue to work diligently to realize the vision of a truly global Pandora, but for the time being we are required to restrict its use. We are very sad to have to do this, but there is no other alternative.
We believe that you are in Romania (your IP address appears to be 89.XX.XXX.XX). If you believe we have made a mistake, we apologize and ask that you please contact us at .”
Pentru cei care vor filme de pe you tube va recomand TubeSock, este free, iar cei cedoresc un player bun la toate va recomand banalul QuickTime + Perian la fel, free.
Mai nou cu Perian se pot vedea filmele si cu subtitrare, inclusiv in preview.Suporta doar extensia srt., dar nu este nici o problema ca nu trebuie decit sa schimbati extensia la celelalte, si merg fara probleme!
mov-ul convertit din flv nu se deschide. Am incercat sa iau un filmulet de pe youtube si sa-l inserez intr-o prezentare keynote si nu merge. In principiu ma intereseaza doar de pe youtube.
Pe trilulilu.ro au pus stream-uri si nu mai se pot descarca din activity din Safari.
Are cineva vreo solutie?
Stiam de VLC ca descarca stream-uri, dar n-am idee cum sa fac asta de pe site.