antivirus pentru Windows pe Mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.12.08

Am un laptop Macbook Pro 2,26GHz intel core duo, memorie 2 Go. Am avut nevoie de niste aplicatii ce ruleaza doar peWindows, asa ca am instalat XP-ul si Parallels Desktop 5. Intrebarea este : am nevoie de un antivirus pentru windows ? Daca da, pe care il sugerati pentru a fi cat mai compatibil cu configuratia laptopului (consum de resurse, eficacitate etc)
Multumesc, Titus

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Avira Free, ca sa nu dai bani.
Face fata cu brio daca nu intri pe site-uri dubioase (desi si acolo, iti gaseste instant daca ti-a intrat un cockie, ceva , in temporare)

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sephyroth - 10 Decembrie 2009 02:29 AM

Am un laptop Macbook Pro 2,26GHz intel core duo, memorie 2 Go. Am avut nevoie de niste aplicatii ce ruleaza doar peWindows, asa ca am instalat XP-ul si Parallels Desktop 5. Intrebarea este : am nevoie de un antivirus pentru windows ? Daca da, pe care il sugerati pentru a fi cat mai compatibil cu configuratia laptopului (consum de resurse, eficacitate etc)
Multumesc, Titus

Eu zic că cel mai bine rulezi un antivirus pe Mac OS, avînd ca țintă partiția de Windows (dacă e) sau discul intern, dacă rulezi numai emulat. ClamXav e gratuit, VirusBarrier comercial; unii zic că ăsta din urmă e mai bun, deoarece își aduce la zi cel mai bine definițiile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

pentru windows vezi ce ofera microsoft gratuit

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein