Am un Powerbook G4 la 1.67 GHz si as avea nevoie de o telecomanda pentru prezentari Powerpoint si/sau keynote). Stie cineva vreo scula care se vinde in Romania, si in mod ideal nu dureaza 3 saptamani livrarea? Folosesc Leo ca sistem operare. As prefera o scula dedicata si nu un telefon sau handheld. o raza de actiune de 3-10 m e suficienta.
Multumesc si scuze daca am postat in zona gresita.
Am un Powerbook G4 la 1.67 GHz si as avea nevoie de o telecomanda pentru prezentari Powerpoint si/sau keynote). Stie cineva vreo scula care se vinde in Romania, si in mod ideal nu dureaza 3 saptamani livrarea? Folosesc Leo ca sistem operare. As prefera o scula dedicata si nu un telefon sau handheld. o raza de actiune de 3-10 m e suficienta.
Multumesc si scuze daca am postat in zona gresita.
Cel mai bine și mai ușor faci asta cu un telefon mobil Sony-Ericsson cu bluetooth. Oricare (cred) SE merge! Eu am făcut rpoba cu fostul meu SE și era tare simpatic. Are huk o vorbă despre asta, habar n-am însă cu ce cuvînt cheie găsești discuția.
Eu am primit cadou o telecomanda pe radio. Are un stick usb care se baga in Mac si merge perfect din prima. Are si laser deci e utila. A albastra cu gri si se potriveste bine, tot pentru PB o primisem si eu.
Ar trebui sa gasesti in magazinele de electronice. Ii fac o poza deseara.
Eu n-o prea mai folosesc de cand cu telecomanda Apple de la MBP, da-mi un PM daca vrei sa ti-o vand, ar ajunge la tine pe 19 dec.
Ma gandesc la un “presentation remote” sau “wireless presenter” cum sunt cele de la Keyspan sau kensington. Stiti sa vinda cineva asa ceva in Romania? Cautat prin emag si altele dar fara succes.
eu am si un maus kensington ca asta: http://us.kensington.com/html/15707.html
functioneaza bine si in modul telecomanda. iti recomand. nu stiu unde se gaseste in Ro…
cea mai eleganta solutie e un mouse bluetooth sau rf. cu steermouse configurezi butoanele sa-si schimbe functia de la aplicatie la aplicatie. 3 butoane si scrollul sunt destule chiar si pentru front row.
si telefonul poate fi o solutie, mai ales ca nu mai ai de carat nimic in plus, dar dupa o perioada devine enervant sa tot faci pairing si sa te uiti sa nu ramana conectat ca-ti papa bateria.
Mausul simplu arata ca un cur. in afara de faptul ca la cea mai mica miscare o sa-ti apara pe ecran pointerul furand toata atentia audientei, trebuie sa fie un maus tare mic. daca ai intr-o mana mausul, intr-o mana laserul si intr-alta mana microfonul la cere vorbesti cand te plimbi prin sala… o sa iasa o bulibaseala completa jongland tot timul cu obiecte.
In plus, o telecomanda dedicata e subtire, practic nici nu se vede ca ai ceva in mana…
Poti incerca o telecomanda de la Logitech - eu am un model mai vechi si functioneaza perfect pe Leo si pe SL. Modelul este Logitech Cordless 2.4Ghz Presenter
Al mai simplu lucru ar fi o scula pe IR care are un receptor de se leaga pe USB iar “pixul” are trei butoane: inainte, inapoi si Jedi sword. Adica laser. Merg din prima, fara nici un fel de mofturi sau soft-uri destepte.
Am vreo doua (moka de la firme mai largi la punga) dar pot doar sa iti imprumut unul pentru scurt timp. Chiar le folosim si eu si nevasta-mea. Daca te roade, PM.
Na ca acum am vazut ca esti din Cluj. Asa ca reformulez: daca ai nevoie in Bucuresti…