Dată fiind implicarea evidentă a multor macuseri în trebile politice ale Patriei și dat fiind faptul că vor mai fi asemenea ocazii, propun crearea butonului astfel numit. Acolo se vor putea discuta, decent și acid chestiuni precum:
- partide politice și meciuri politice
- chestiuni administrative naționale
- implicare socială macuser, noi – de ex. – cum ne implicăm un macuser e agresat și bătut noaptea pt faptul că poartă la gît un iPod?
- alte chestiuni similare
NU. Hotărît lucru, nu!
O să ne certăm de-o să ne meargă fulgii. O să ne spunem măscări!
Am experiența unei corespondențe recente, legate de alegeri și m-am trezit cu calificativul “ciolănar”. Nu mi-a căzut bine, de aceea, aș vrea să ne restrîngem la macuri. Vă rog din suflet.
Cred ca sunt multe alte locuri unde ne putem contrazice pe diferite teme. Macar aici sa fie liniste si sa ne vedem de macuri.
Si-apoi cine ar fi moderator pe sectiune? Munca multa, cuvinte dulci de la useri, acuzatii de subiectivism etc.
NU. Hotărît lucru, nu!
O să ne certăm de-o să ne meargă fulgii. O să ne spunem măscări!
Am experiența unei corespondențe recente, legate de alegeri și m-am trezit cu calificativul “ciolănar”. Nu mi-a căzut bine, de aceea, aș vrea să ne restrîngem la macuri. Vă rog din suflet.
Da, dar ne certăm organizat și științific! iarule, exagerezi. De certat, oricum ne certăm periodic… Mie mi se pare că rubrica diverse ar trebui restrînsă la „diverse despre mac-uri și Mac OS”, nu despre rețete politice infailibile. Și ce dacă te-a făcut „ciolănar”? Nu cumva te-ai supărat? Pe mine colegul szlayer (sau cam așa) m-a luat la tărbacă pentru vremea cînd eram primar (era un fel de acuzație). Omul s-a simțit fericit, cum să mă supăr pe el? E drept, eu îl provocasem cu o afirmație că face analiză de doi bani. Omul s-a supărat, mi-a zis chiar de familie…. mă rog, fiecare cu stilul lui.
În plus, flăcăii care citesc asiduu acest forum vor avea sarcina mai ușoară, știu unde să se ducă pt a face lista neagră :(
NU,
mi se pare mult prea la îndemîna tuturor, pe gustul tuturor, iar aciditate şi decenţă la noi n-am prea văzut. Şi apoi, nu ştiu cîţi de aci sînt implicaţi realmente în viaţa politică şi cîţi o comentează doar, cu patimă (sau cu nervi), îşi spun oful, vin enervaţi de la munci şi sar la gîtul primului PN.. S…DS…R…L-ist.
Cu implicarea socială e altă poveste.
Nu e DELOC altă poveste, este EXACT aceeași poveste. Crezi că olandezu ori danezu ori elvețianu e indiferent politic dar foarte implicat social? Nu, dacă e implicat, e implicat preste tot, ceea nu înseamnă că ține neapărat cu cineva, înseamnă că-l preocupă tot ce ține de ființa noastră.
Nu, Cattus, cînd vorbeam de implicarea socială, mă refeream la, ca să te citez, “cum ne implicăm un macuser e agresat și bătut noaptea pt faptul că poartă la gît un iPod?”. Cred că dacă te implici, te implici oricum cînd cineva e bătut noaptea (sau mai ştiu eu ce Doamne iartă-mă se’ntîmplă), fie el macuser au ba (că macuserii nu-s mai cu moţ). Ş-apoi, îmi aduc aminte de discuţii aici în care reacţiile erau dintre cele mai violente, absolut copilăreşti şi încheiate cu “aşa e în România”, deci fără concluzie care să ajute cu ceva viaţa cetăţii. Doar multă vorbă.
Nu, Cattus, cînd vorbeam de implicarea socială, mă refeream la, ca să te citez, “cum ne implicăm un macuser e agresat și bătut noaptea pt faptul că poartă la gît un iPod?”. Cred că dacă te implici, te implici oricum cînd cineva e bătut noaptea (sau mai ştiu eu ce Doamne iartă-mă se’ntîmplă), fie el macuser au ba (că macuserii nu-s mai cu moţ). Ş-apoi, îmi aduc aminte de discuţii aici în care reacţiile erau dintre cele mai violente, absolut copilăreşti şi încheiate cu “aşa e în România”, deci fără concluzie care să ajute cu ceva viaţa cetăţii. Doar multă vorbă.
Lasă, nu trage tu concluziile, încă nu e momentul de concluzii. Vorbă multă e, vorba e să fie cu folos.
Da Cattus. Să fie. De ce jailbreakuitorii să aibă colțișorul lor unde să tăifăsuiască de-ale lor liniștiți și noi ăștia mai “politicianiști nu? Plus că în urma palpitantelor dezbateri mulți mac useri mai nepăsători sau neatenți până acum vor deveni, sunt sigur, avizați politicieni
nu, n-are rost
oricum, emulația politică ține puțin…
ne e de ajuns televizorul, ca să vedem cum se înghit cuvintele pompoase
aici, ar rămâne scrise, și mereu apare unul care dezgroapă topicuri vechi de câțiva ani…
Oricum, în caz că se înființează, promit să NU particip.
Ba eu zic că da, dr tu cred că te gîndești doar la scandalul cu alegerile proaspăt descheiate (că încheiate nu sînt, deocamdată). aici putem discuta, poate cu mai mult folos, chestiuni precum apelul făcut recent de asociația profesorilor francezi în sprijinul colegei lor pedepsite deoarece confiscase mobilul unui elev obraznic. am semnat și eu pt ea. E scandal mare în Franța pe tema asta.
Uite altă temă: trecerea de pietoni de la Dristor, la gura de metro, are semaforul pt pietoni stricat de săptămîni de zile, unul neatent crede că poate trece, că - na - e trecere de pietoni. așa e, dar mașinile au semafor, o mașină avea verde și l-a călcat pe săracul om, începuse să traverseze neboservînd că la mașini semaforul merge. am fost martor ocular… Accident grav, salvare… nu știu dacă a murit, sper că nu. Află că, de cel puțin 2 săptămîni, acel semafor tot nepus la locul lui este, ocazie de alte și alte accidente grave. Incredibil, dragul meu, incredibil, nimeni nu a reparat acel semafor, lucru foarte periculos, care a pus deja în pericol viața unui om și pune în continuare viața altora în pericol.
Mai sînt sute și mii de alte exemple. Eu nu am propus butonul ăsta neapărat cu gîndul la scandalul actual, părerea mea despre ceea ce se întîmplă este deja clară și încheiată, mi-am expus-o repetat și clar, deci nu de asta e vorba. eu nu m-aș grăbi să spun NU, mai gîndește-te.
nu, n-are rost
oricum, emulația politică ține puțin…
ne e de ajuns televizorul, ca să vedem cum se înghit cuvintele pompoase
aici, ar rămâne scrise, și mereu apare unul care dezgroapă topicuri vechi de câțiva ani…
Minunat… ce frumos ar fi să fi existat așa ceva pt perioada Coposu-Cîmpeanu, de ex. 1990-1996… Nu m-ai convins, nu e un argument…