2 din 3
2
Sondaj
Ești de acord cu crearea unui buton special dedicat chestiunilor social-politice?
Da 15
Nu, cert 38
Știu și eu? 5
Total voturi: 58
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
macuser social‑politic
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nici nu vreau să conving pe cineva… smile
azi e joi… ce premier o să avem duminică?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
Cattus Thraex - 10 Decembrie 2009 07:59 PM
iaru - 10 Decembrie 2009 07:52 PM

NU. Hotărît lucru, nu!
O să ne certăm de-o să ne meargă fulgii. O să ne spunem măscări!
Am experiența unei corespondențe recente, legate de alegeri și m-am trezit cu calificativul “ciolănar”. Nu mi-a căzut bine, de aceea, aș vrea să ne restrîngem la macuri. Vă rog din suflet.

Da, dar ne certăm organizat și științific! iarule, exagerezi. De certat, oricum ne certăm periodic… Mie mi se pare că rubrica diverse ar trebui restrînsă la „diverse despre mac-uri și Mac OS”, nu despre rețete politice infailibile. Și ce dacă te-a făcut „ciolănar”? Nu cumva te-ai supărat? Pe mine colegul szlayer (sau cam așa) m-a luat la tărbacă pentru vremea cînd eram primar (era un fel de acuzație). Omul s-a simțit fericit, cum să mă supăr pe el? E drept, eu îl provocasem cu o afirmație că face analiză de doi bani. Omul s-a supărat, mi-a zis chiar de familie…. mă rog, fiecare cu stilul lui.
În plus, flăcăii care citesc asiduu acest forum vor avea sarcina mai ușoară, știu unde să se ducă pt a face lista neagră :(

Esti chiar enervant. Nu faceam nici o analiza, ci mi-am exprimat unul din gandurile “care am zeci de ganduri”, cum zice si Becali. Nu m-am suparat pentru ca tu crezi ca “analiza” mea (care nu iexista) ar fi de doi bani, ci pentru ca m-ai trimis, vezi Doamne, la culcare, cu un aer de superioritate demiurgica, stare pe care evident n-o poti proba, parerea mea, chiar daca esti mai intelectual decat media. Acestea fiind zise, ti-am sugerat sa-ti trimiti familia la culcare (loc unde ai, ma gandesc, autoritate) si nu pe mine (unde n-ai). Asa ca fii corect si nu mai vorbi aiurea; nu m-am “ocupat” de familia ta in modul in care descrii tu situatia (ca sa nu zic ca insinuezi).

Iar mai on-topic, nu, nu e nevoie de nici un buton cu politica. Imi si pare rau ca mi-am exprimat o parere PUR GENERALA, deci nu-s curios de subiecte concrete. Se va lasa cu lucruri cu adevarat grele.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

NU
voi stati linistiti cu macurilii voastre, ca sa mai invat si eu una, alta pentru ca am eu grija sa va aleg presedinte, prim-ministru, parlamentari etc…..... cheese

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Pasiunile si frustrarile pot fi exprimate pe bloguri. Fiecare cu laserul lui…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Am votat NU! foarte hotarat si sper sa nu exista asa ceva aici, desi sunt tentative (nesanctionate)

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Alex Cioba - 11 Decembrie 2009 06:45 AM

Pasiunile si frustrarile pot fi exprimate pe bloguri. Fiecare cu laserul lui…

Un blog este cu totul altceva decît un forum. Și nu de frustrări ar fi vorba, deși – la o adică – de ce nu? toți est-europenii suferă de așa ceva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08

Da, Mr. Cattus sunt total de acord, dar ar fi bine sa am adversari pe masura smile

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

Macuser.ro : Forumul utilizatorilor Macintosh, iPod si iPhone din Romania. PUNCT. Am zis.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08
faby_hanu - 11 Decembrie 2009 10:55 AM

Macuser.ro : Forumul utilizatorilor Macintosh, iPod si iPhone din Romania. PUNCT. Am zis.

Nu te obliga nimeni sa apesi pe acel “buton special” sa sti, esti liber sa ramai pe parte unde iti place cel mai mult.
Nu vad de ce ar incurca aparitia asta, pana la urma telecomanda este la voi nu?..
Daca o sa se infinteze, m-as oferi ca moderator pentru el.

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Imi pare rau sa va zic, dar calitatea “discutiilor politice” de pe macuser e mult sub cea din forumurile ziarelor, radiourilor, etc.
Cat despre “nu te obliga nimeni sa te uiti la stirile protv daca nu vrei sa vezi babe violate”... e un argument pueril. Eu vreau sa vad pe macuser.ro numai lucruri care ma intereseaza. Si aici ma intereseaza doar subiecte legate de Mac si IT in general. Nu vreau politica. Si macar daca ar fi politica, dar nu am vazut pe nimeni discutand platforme si idei, doar gesturile politicienilor. E ca telenovela Base cea urata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 11 Decembrie 2009 12:41 PM

Imi pare rau sa va zic, dar calitatea “discutiilor politice” de pe macuser e mult sub cea din forumurile ziarelor, radiourilor, etc.
Cat despre “nu te obliga nimeni sa te uiti la stirile protv daca nu vrei sa vezi babe violate”... e un argument pueril. Eu vreau sa vad pe macuser.ro numai lucruri care ma intereseaza. Si aici ma intereseaza doar subiecte legate de Mac si IT in general. Nu vreau politica. Si macar daca ar fi politica, dar nu am vazut pe nimeni discutand platforme si idei, doar gesturile politicienilor. E ca telenovela Base cea urata.

N-aș fi chiar așa de sigur că nivelul de aici e sub nivelul acelor forum-uri de ziare, alea-s doar mai prețioase și, adesea, snobe.
Propunerea cu butonul a venit din constatarea că, în perioadele încinse, cineva declanșează un topic pe teme politice, mai rar sociale. Nici măcar nu am fost eu cel care le-a declanșat, am fost – poate – cel care le-a întărîtat, mai ales cînd mă iritau atitudinile simpliste și, oricum le-ai pune, „anti” (anti orice constructiv). Constatînd că destui se întărîtă pe tema politice, mi se părut logic să propun un buton, măcar să fie discuțiile organizate cumva.
Temele nu trebuie să fie neapărat pe tema prezidențialelor, sînt multe teme sociale interesante. De ex., vouă vă place arhitectura Bucureștilor din ultimii 20 de ani? Nu-mi spune să discut tema asta cu arhitecții și că nu știu ce forum al lor e mai elevat. Răspund și la întrebare: nu. Cîndva Micul Paris, pe bune, cu edificii fie copiate după model francez, fie originale, era un oraș cu farmec, cu clădiri ridicate de arhitecți talentați, unii de geniu. Uitați-vă ce au construit în ultimii 20 de ani! Cu rare excepții, mie îmi vine să pun o bombă sub 90 % dintre clădirile astea. Este expresia arhitecturală a soietății contemporane: merdum valent omnia.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Am votat da….
De ce?
Chiar oare de ce?
Tocmai mi-am facut din 3 prieteni, dusmani.. si nu glumesc….  de la politica s-a ajuns la insinuari, apoi la injurii, apoi la 2 tabere, apoi la iesirea din Conferinta Comuna…
Pana la ignore list….
De ce am votat totusi da?
Pentru ca asa poate unii mai putin informati, mai afla si ei una alta…
Pentru ca fiecare, va incerca sa discute in termeni frumosi (ca daca vine admin cu laserul nu e bine) si atunci, cred eu, discutiile vor fi constructive.
Din threadul “Romanii au ales” am aflat destul de multe chestii care nu le stiam.
Poate pentru unii e greu sa nu faca un misto sau o gluma, dar la jigniri, eu zic ca nu se va ajunge (ca sta laserul desupra capului)....

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
rynn cminorplusb - 11 Decembrie 2009 01:17 PM

Poate pentru unii e greu sa nu faca un misto sau o gluma, dar la jigniri, eu zic ca nu se va ajunge (ca sta laserul desupra capului)....

Administratorilor NU le place să dea cu laser-ul.
Procesul nu e doar un click și gata.
PM de justificare, anunțat ceilalți admini & moderatori, adăugare manual IP-uri în listă, comentarii la fiecare IP a cui este, și mai ales adus aminte peste exact X zile să se scoată toate cele. Și cei banați se consideră nedreptățiți și dau mail-uri cu mai multe sau mai puține injurii și acuze sau/și nu mai vin la întâlniri și te consideră dușman începând cu acea zi.
Așa că e mai bine să previi chestiile care ar putea duce la ban-uri.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
Cattus Thraex - 10 Decembrie 2009 09:34 PM

... acel semafor tot nepus la locul lui este, ....

Sesizează pe cineva, să îl repare, autoritatea în cauză. Sau du-te și repară-l tu. Sau plătește din banii tăi un meșter priceput. Aatfel vei fi mult mai fericit, știind că ai făcut ceva practic pentru o mînă de oameni care nu te cunosc.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
SirMario - 11 Decembrie 2009 10:49 AM

Da, Mr. Cattus sunt total de acord, dar ar fi bine sa am adversari pe masura smile

Pe ce măsură vrei? Că dau comandă acum, și de sărbători îl ai.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

2 din 3
2