3 din 3
3
Sondaj
Ești de acord cu crearea unui buton special dedicat chestiunilor social-politice?
Da 15
Nu, cert 38
Știu și eu? 5
Total voturi: 58
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
macuser social‑politic
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
Cattus Thraex - 11 Decembrie 2009 01:05 PM

..., am fost – poate – cel care le-a întărîtat, mai ales cînd mă iritau atitudinile simpliste și, oricum le-ai pune, „anti” (anti orice constructiv)....

Apăi să ști că aici ai dreptate. E o caracteristică a ta să întărîți. Dar e bine că există astfel de MacUseri. Nu ne plictisim.
Sper că nu la mine te-ai referit cu acele atitudini simpliste. Nu că așa fi ei tare în parcare, dar eu nici acele atitudini simpliste nu le pot pune în fapt. Apoi pro și contra nici nu mai spun.

Cattus Thraex - 11 Decembrie 2009 01:05 PM

... Cu rare excepții, mie îmi vine să pun o bombă sub 90 % dintre clădirile astea…

Spune unde ne întîlnim pentru primul atentat?

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
rynn cminorplusb - 11 Decembrie 2009 01:17 PM

Am votat da….De ce? Chiar oare de ce? Tocmai mi-am facut din 3 prieteni, dusmani.. si nu glumesc….  de la politica s-a ajuns la insinuari, apoi la injurii, apoi la 2 tabere, apoi la iesirea din Conferinta Comuna…Pana la ignore list….

Cum pușca mea să fi prieten și să devii dușman. Eu unul dacă consider pe cineva prieten, păi e prieten așa cum e. Care e faza, că mă bag la incubator.

rynn cminorplusb - 11 Decembrie 2009 01:17 PM

...De ce am votat totusi da? Pentru ca asa poate unii mai putin informati, mai afla si ei una alta…
Pentru ca fiecare, va incerca sa discute in termeni frumosi (ca daca vine admin cu laserul nu e bine) si atunci, cred eu, discutiile vor fi constructive.
Din threadul “Romanii au ales” am aflat destul de multe chestii care nu le stiam.
Poate pentru unii e greu sa nu faca un misto sau o gluma, dar la jigniri, eu zic ca nu se va ajunge (ca sta laserul desupra capului)....

Informațiile mele în ceea ce privește politica, cred că îs spre minus infinit. Dar dacă nu am niciun interes spre a le aduce spre plus inifinit. Tot degeaba.
Personal nu mă feresc de laser, din contră, m-am obișnbuit. De abia îl aștept să mai treacă și pe la mine. Măcar pentru o perioadă de 3 ani.

Idea ta pentru care ai ales DA, pare destul de bună. Te susțin dar nu votez pentru că nu mă pricep la mășluirea voturilor.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

...
Ce rezolvare penibila !! Mai bine il banati pe Eugen M.,
decat sa inchideti topicul la care s-a votat evident impotriva.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pardon stimabile…
eugen e banat pentru ‘verva’ cu care postează de 2-3 ori la rănd în mai toate topicurile, mai noi sau foarte vechi
sunt sigur că ochiului tău ager nu i-a scăpat avalanșa de posturi din ultimile două zile din partea colegului Eugen M.
penibil sau nu, acuma eugen face o pauză regulamentară

3 din 3
3