rynn cminorplusb - 11 Decembrie 2009 01:17 PM
Am votat da….De ce? Chiar oare de ce? Tocmai mi-am facut din 3 prieteni, dusmani.. si nu glumesc…. de la politica s-a ajuns la insinuari, apoi la injurii, apoi la 2 tabere, apoi la iesirea din Conferinta Comuna…Pana la ignore list….
Cum pușca mea să fi prieten și să devii dușman. Eu unul dacă consider pe cineva prieten, păi e prieten așa cum e. Care e faza, că mă bag la incubator.
rynn cminorplusb - 11 Decembrie 2009 01:17 PM
...De ce am votat totusi da? Pentru ca asa poate unii mai putin informati, mai afla si ei una alta…
Pentru ca fiecare, va incerca sa discute in termeni frumosi (ca daca vine admin cu laserul nu e bine) si atunci, cred eu, discutiile vor fi constructive.
Din threadul “Romanii au ales” am aflat destul de multe chestii care nu le stiam.
Poate pentru unii e greu sa nu faca un misto sau o gluma, dar la jigniri, eu zic ca nu se va ajunge (ca sta laserul desupra capului)....
Informațiile mele în ceea ce privește politica, cred că îs spre minus infinit. Dar dacă nu am niciun interes spre a le aduce spre plus inifinit. Tot degeaba.
Personal nu mă feresc de laser, din contră, m-am obișnbuit. De abia îl aștept să mai treacă și pe la mine. Măcar pentru o perioadă de 3 ani.
Idea ta pentru care ai ales DA, pare destul de bună. Te susțin dar nu votez pentru că nu mă pricep la mășluirea voturilor.