Dacule, asta nu-i o treaba. daca salvezi de 6, pierzi exact lucrul pentru care il folosesti: unicode, transparente si umbre. Cel mai bine e sa salvezi postscript si sa distilezi!
Si eu m-am jucat un pic cu versiunea de evaluare a lui Xpress 7. Imi place ca, in sfarsit stie UNICODE, dar are un mare minus… pentru mine cel putin. Chiar daca stie lucra cu tabele, nu stie importa tabele din word, iar eu am articole cu tablele care se intind pe cateva pagini. Deci, tot Indesign este baza pentru mine. Daca gresesc eu cu importul tabelelor, va rog sa-mi spuneti unde. In loc de tabel imi apare un text separat prin tab-uri sau / si hard return-uri. Multi dintre autorii lucrarilor aranjaza textul din celulele tabelelor lor cu tab-uri sau hard-return-uri, asa ca optiunea “Convert selected text to table” este inutila.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
În Macuărld (asta nou , pe august) scrie de el da’ nu scrie de loc de bine…
l-au testat pe intel și pe ppc iar în anumite situații se mișcă mai lent (la jumătate) comparativ cu 6.5
a! și a luat doar 3 șoricei…
L-am testat si eu: daca ai dual procesor, da, merge. Si PDFeele le face bine!
Macuărld a avut un comentator rauvoitor, obisnuit cu InDesign (a se citi partizan). Apoi, Quarku’ a fost incercat pe un intel, el nefiind versiunea binara (oare de ce?). Pai sa-i arat eu cum merge Quarku 6.5 pe un dual intel, de cîte ori crapa, sa vedem atunci comentarii