eroare Boot Camp Assistant
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Slobozia, Ialomita
Macuser din: 10.09.06

Salutare
Am probleme cu Boot Camp. Varianta pe care o aveam pe HD-ul extern nu-mi poate crea o partitie pt. Windows. Primesc mai intai un mesaj ca e ceva in neregula cu disk-ul dar la verificarea cu Disk Utility totul e OK. A doua oara am primit un mesaj ca anumite fisiere nu pot fi mutate.
Am crezut ca e ceva in neregula cu Boot Camp si l-am descarcat din nou. Acum dupa instalare nu-l pot deschide. Mesajul e “your Boot Camp Assistant beta has expired”. Instalarea a mers fara probleme asa ca nu inteleg ce se intampla.
Daca aveti sugestii ...

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Caz banal și relativ frecvent: ai discul prea fragmentat și BC nu se încumetă să meargă mai departe. Partiția trebuie creată nu mult timp instalarea Mac OS, în timp discul se fragmentează și BC refuză să partiționeze ca măsură de precauție.
soluția: fie defragmentezi folosind un utilitar precum iDefrag, fie reinstalezi sistemul cu raderea partiției, apoi rulezi BC imediat după instalare MacOS („imediat” nu în sensul că în secunda următoare, poate fi și a doua zi, important este ca discul să nu apuce să se fragmenteze).

Dacă dădeai o căutare pe forum, găseai cel puțin 2-3 discuții pe tema asta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…