Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
o sa ajung precum synapse cu ale lui topicuri “hmmmm”
Ideea e ca pe 16 dec vom pleca cu avionul (tot familionul…) Intoarcerea e pe 23 deci asta ar fi intervalul “necesitatii”
Nu am decit niste genti sport, cam firave, dar foarte bune pt portbagajul masinii. In mod evident nu-s bune pt. avion. In plus sint mici si multe, deci greu de manevrat…
Ca atare apelez iar la bunavointa voastra, poate are cineva disponibil 1-2 valize/trollere, ceva mai incapatoare, cu o minima posibilitate de inchidere (cifru, lacatel, etc.)
Pot sa te ajut cu una hard shell, cabin size, rosie, numai buna pentru doamna sau copila. IM me.
Ca sfat: nu pune lacatul cand mergi cu avionul. O sa-l sparga: fie de la securitate fie cei care e infrupta. Si daca nu se desface repede o sa-ti nimiceasca fermoarul (sau celui care iti imprumuta bagajul). Lacatelele la hotel, nu pe avion. Ah, si daca ti-l desfac cei de la securitate o sa-ti de cu un marker galben pe el sa stii ca au fost ei… si ti-l si murdareste.
Eu leg “trăgulele” de la fermoare între ele cu o sârmă de aia cu care vin legate cablurile de la diverse echipamente, O bag îndoită în două prin inele și o răsucesc de câteva ori:
- Cei de la securitate o pot desface foarte simplu în 10 sec și o vor pune la loc;
- Cei care fură de pe banda rulantă nu au 10 secunde să o desfacă și nici nu pot rupe ușor sârma îndoită în două. Așa că trec la următorul bagaj unde pot sa desfacă, să bage mâna și să apuce ceva și apoi să închidă în doar 2-3 secunde - banda rulantă nu așteaptă.
o sa ajung precum synapse cu ale lui topicuri “hmmmm” ....poate are cineva disponibil 1-2 valize/trollere, ceva mai incapatoare
Știe synapse ce știe, nu degeaba face el ‘Hmmmm..’ de ficare dată cînd stuația o cere. Dar care e lăgătura lui cu vazilele?
Dacă treci prin München, să nu uți să treci pe la mine, o să îți dau cadou vreo 2 valize. Că la mine stă praful pe ele. Cred că așa putea să îmi deschid magazin cu cîte valize am.
...- Cei care fură de pe banda rulantă nu au 10 secunde să o desfacă și nici nu pot rupe ușor sârma îndoită în două. Așa că trec la următorul bagaj unde pot sa desfacă, să bage mâna și să apuce ceva și apoi să închidă în doar 2-3 secunde - banda rulantă nu așteaptă.
Chiar se fură în aeropoarte, de pe banda rulantă? Moaaaa
[ Modificat: 11 Decembrie 2009 05:16 PM de Eugen M. ]
Te pot ajuta eu cu una. E portocalie (o vezi de departe), plastic tare, 5 kg goala, cu roti, lesa (zici ca tragi la caine) si cifru ca la BNR. A vazut si alte continente asa ca este rodata.
legatura e ca topicul asta cu imprumutul e cam la editia IV
daca ai putere destula, poate arunci una in sus ca trec pe deasupra (sau prin zona- cred…) sa vad cum oi putea sa sparg hublou’ sa scot mina sa o prind…
(multumesc oricum pt. oferta ta….)
Ideea e ca acele genti sint -repet- cam firave… Nu mi-e neaparat de furt cit de faptul ca i-am vazut pe bizoni cum manipuleaza bagajele (catre masinutele care duc bagajele la cala sau de la masinuta la cala aviionului…cum le arunca in sus…
Evident nu toate nimeresc si mai cad. De la vreo 3-4m
Chiar parca citeam pe un blog ca cineva a asista la o discutie intre ei..e ca o joaca, arunca cu bajajele cam ca la baschet…
legatura e ca topicul asta cu imprumutul e cam la editia IV
daca ai putere destula, poate arunci una in sus ca trec pe deasupra (sau prin zona- cred…) sa vad cum oi putea sa sparg hublou’ sa scot mina sa o prind…
(multumesc oricum pt. oferta ta….)...
Păi dacă tu pe parcursul a 4 ani numai 4 ediții ai. stai binișor. Anul și ediția. Synapse cred că te-a depășit, dacă nu mă înșel.
Oferta rămâne deschisă, să dai bip din avion, dacă nu te prinde careva. Găsim noi forțe care să arunce în sus cu o rugăciune, să cobori tu jos după valize.
Vanzatorul de Iluzii - 11 Decembrie 2009 05:17 PM
Te pot ajuta eu cu una. E portocalie (o vezi de departe), plastic tare, 5 kg goala, cu roti, lesa (zici ca tragi la caine) si cifru ca la BNR. A vazut si alte continente asa ca este rodata.
Multumesc mult.
Ramine undeva pe miine sau duminica sa te contactez…
Multumesc.
Explicatia e simpla, acu citava vreme am vazut o pata sub masina si stiam ca nu pierde ulei… la o analiza mai atenta am vazut ca era de fapt petrol.
Am facut rost de niste tevi mai lungi, m-am apucat de treba si-am pus de un IMM micro (cu domeniul principal de activitate extractia petrolului brut).
Mno, cum mi-s avar, nu-mi vine sa dau banii pe valize, asa ca d-aia cer…
Pai cum crezi tu c-au facut averile VVP??? (Vantu, Voiculescu, Patriciu). Au strins banut pe banut, i-au stors/exploatat pe altii
Să dăm un up acestui topic.
Da, de atunci n-am mai plecat nicăieri.
Acu’ se pune problema unei deplasări de pe 15 pe 19 noiembrie și reiterez cererea (cerșeala)
Deci: “apelez iar la bunavointa voastra, poate are cineva disponibil 1-2 valize/trollere, ceva mai incapatoare”