Compatibilitate cabluri Nano
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

A încercat cineva să cupleze un Nano 3rd gen la Mac cu ajutorul cablului de la un Nano 4th gen? S-or potrivi? Întreb deoarece nevastă-mea are un 4th iar eu urmează să îmi iau un 3rd, și n-aș încerca orbește, să nu stric ceva. Am căutat și pe net și nu am găsit informații. Mulțumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe site-ul Apple am găsit ceva dar nu îmi e prea clar…Zice “Apple Composite AV Cable” și lângă pare să fie un cablu USB normal, iar din tabel reiese că ar merge de la 3rd gen în sus…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
calinescu26 - 11 Decembrie 2009 02:17 PM

Pe site-ul Apple am găsit ceva dar nu îmi e prea clar…Zice “Apple Composite AV Cable” și lângă pare să fie un cablu USB normal, iar din tabel reiese că ar merge de la 3rd gen în sus…

Cablul ce ai incercuit tu are 2 intrari si iesiri:
Iesiri:
Stereo L & R(rosu/alb)
Video(Galben)
Intrari:
USB-alimentare de pe priza sau calculator.
Dock connector(incarcare ipod/iesire audio video)
Merge cu toate ipoadele(testat: 3rd gen, 4th gen nano, touch 1st gen & second gen),  inclusiv iphonoane (testat 3G)

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De fapt, pe mine mă interesează numai cablul simplu USB cu care vine un iPod în cutie, nu am treabă cu Audio-Video. Practic aș vrea să bag cablul celui de generație 4 (fiindcă ăsta are mufa Dock mai simplă, fără butoanele de Release pe margini) în Mac și la el să cuplez când vreau oricare dintre cele două: cel de generație 3 și cel de a 4a.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
calinescu26 - 11 Decembrie 2009 02:50 PM

De fapt, pe mine mă interesează numai cablul simplu USB cu care vine un iPod în cutie, nu am treabă cu Audio-Video. Practic aș vrea să bag cablul celui de generație 4 (fiindcă ăsta are mufa Dock mai simplă, fără butoanele de Release pe margini) în Mac și la el să cuplez când vreau oricare dintre cele două: cel de generație 3 și cel de a 4a.

Atunci nu ai nici o problemă. Poţi încărca cu orice cablu ce are dock conector. Şi cu acela cu butoane şi acela cel fără butoane. Is the same sh(censored)it.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bănuiam eu că din moment ce Dock-ul e universal (cu excepția Dock-adapter care sunt în funcție de modele și sunt doar niște plastice care asigură stabilitatea în Dock) cu aceeași mufă pentru toate (de la 3rd în sus) la fel ar trebui să fie și cablurile. Mulțumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
calinescu26 - 11 Decembrie 2009 02:50 PM

merje linistit.

Semnătură 

S⃣

‹‹ Scan Disk Ipod      Apple headphones ››