Da, l-am folosit si eu. Super misto. Dar iti trebuie o conexiune buna, daca chiar vrei sa se miste acceptabil. In reteaua locala merge fara probleme. L-am testat si remote: cu iBook-ul pe teren si conexiune Zapp, am controlat PowerMac-ul de acasa. A mers greu, din cauza ca Zapp-ul meu nu duce decat 153 kbps maxim, dar m-am descurcat.
eu il folosesc de multa vreme // avantajul major al ultimei versiuni este ca accepta conexiuni cu masini care au versiuni mai vechi (2.2) si cu masini care au la parola lasat blank…
L-am folosit dar am fost nevoit sa il scot si sa il inlocuiesc cu OSXvnc deoarece toti colegii vor sa butoneze deodata in OSX si pana primesc toti mac-uri pe masa stau legati cu cate o sesiune VNC pe iMac. http://www.redstonesoftware.com/multidesktop.html
Dacă vreţi să vă meargă ARD bine (= repede), chiar şi pe conexiuni mai slabe, este recomandabil ca pe Mac-ul pe care o să-l accesaţi la distanţă să faceţi următoarele chestii, pe care vi le zic din experienţa mea de astăzi:
- Puneţi o rezoluţie a ecranului cât mai mică. Mai sus am zis că ARD mi-a mers greu pe Zapp - asta din cauză că tăntălăul de mine lăsase PowerMac-ul de acasă pe 1680x1050!!! Astăzi am încercat din nou, de data asta cu 800x600 şi A ZBURAT.
- Scoateţi pozele de background de pe Desktop, şi puneţi o culoare uniformă. Se micşorează mult mărimea (în kB) a unui cadru de imagine transmis prin ARD.
- Scoateţi de pe Desktop icoanele în plus şi alte briz-brizuri.
- Este de preferat să ascundeţi Dock-ul şi elementele de pe menu bar care sunt animate (d. ex. MenuMeters). În general, cu cât ecranul este mai puţin animat, cu atât mai bine.
pai sunt conectate ambele computere la internet in acelasi timp?
daca da, verifica si ip-ul la care vrei sa faci conectarea, s-ar putea sa fie altul decit cel scanat deja de ard
daca ai fi intr-un lan, s-ar misca mai bine
daca ai avea banda mare de net, s-ar misca bine
asa, in functie de conexiuni si latime de banda, apelezi la programul care merge mai bine
mie nu mi se conecteaza deloc. folosesc pe ambele computere conexiune cu telefon mobil zapp iar clientul mi-l arata ca offline. any suggestion?
pai daca ambele sunt conectate la net prin zapp si nu exista un LAN intre ele, chiar daca sunt unul langa altul, ele e conecteaza intre ele via Honolulu sau pe unde naiba-si plimba routele zapp-ul .....