Am iPodul din semnatura de 1 an si pana acum castile nu mi-au facut probleme..azi dimineata am observat ca nu mai functioneaza pe partea dreapta..
Vreau sa stiu daca mi le schimba la noumax?
Casca a fost cumva lovita?
Daca da, prinde inte buze casca exact de marginea de silicon (partea care intra in ureche) si sufla sau trage aer din ea. (o sa auzi membrana cum se aseaza la locul ei)
Si eu am patit-o dupa ce am lovit-o de masa.
Casca a fost cumva lovita?
Daca da, prinde inte buze casca exact de marginea de silicon (partea care intra in ureche) si sufla sau trage aer din ea. (o sa auzi membrana cum se aseaza la locul ei)
Si eu am patit-o dupa ce am lovit-o de masa.
Ca să nu deschid inutil un topic nou: are cineva idee de vreo soluție pentru căștile de la iPod, care, firește, și-au pierdut cauciucul de pe margini și nu prea mai stau în ureche? Există ceva de pus peste ele (în afara burețeilor de la căștile chinezești ieftine - așa ceva am acum și e bine, nu cad, dar nu arată Mac-style )? Mulțumesc.
Coletul ajunge însă prin poștă într-o lună-o lună jumate (depinde de vapor) și mai trebuie să plătești 2.20 lei taxa de vamă la oficiul poștal pentru coletărie externă când le ridici.