Haide bre, doar am mutat posturile despre defragmentare intr-un topic in care se discuta despre asta. Ala era despre windows.
Am si anuntat peste tot despre mutare.
Pot sa-ti spun insa ca te inseli. Chiar NU sunt evanghelist, in ciuda faptului ca lucrez pentru Apple si posibil de la anul la Apple. Dar trebuie sa apreciez lucrurile de apreciat.
Tu de ce folosesti Apple ?!?!
Mereu spun ca daca maine apare ceva care cred ca-mi satisface nevoile mai bine si mai placut decat Apple ... ma reorientez. Un exemplu fiind Android. Cred ca-i mai ... complet decat iPhone ... mai ales in situatia in care la Romanica nu ai continut pentru cateva din serviciile iportante ale iPhone. Ca nu fac parte din categoria celor care se afisaza cu iPhonul prin mall sau prin cluburi ...
uite, eu nu am iphone… folosesc încă un SE k71o
iar apple folosesc pentru că s-a întâmplat așa…
și abia de acum 3 luni am început să lucrez mai mult și pe un pc…
poți să crezi sau nu, din 1990 pină în vara asta, am lucrat numai pe computere apple
deocamdată, pe lingă viruși, încerc să mă familiarizez cu constringerile sistemului de operare
sigur, din punctul meu de vedere
probabil că altcineva în locul meu, ar fi mult mai priceput pe acel computer
eu doar regret, la serviciu, G5-ul de acasă...
Da .. stiu ce inseamna sa dai 6.000 de dolari pe un Quadra 950, la momentul in care un apartament cu 3 camere costa 10.000. Cam prin ‘93. Dar ... sa fim sinceri ... macurile de atunci nu se compara cu macurile de acum ... si nu marefer aici la performante absolute. La vremea aceea ... video, puteai DOAR pe mac, ma rog, exceptand Silicon Graphics ...
Dar, oricand am recunoscut performantele tehnologice, de orinde ar veni ele. Astfel, fac diferenta intre EVANGHELIST si FAN ... si ... crede-ma, unii de aici CHIAR sunt evanghelisti…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
kata
stai linistit… aici e parfum fata de alte forumuri… si sa vezi acolo evanghelisti
cel mai recent exemplu e ciclism.ro; (sint “boboc” acolo - chiar daca am state vechi pe alte 2 forumuri)
Este a 2-a oara cand ma trezesc ca imi dispare un anunt. Ce naiba se petrece???? Nu a fost pus in rubrica aiurea. Incepe sa devina din ce in ce mai ciudata situatia pe aici.
Am pus un simplu anunt la rubrica schimburi si sincer nu cred ca am incalcat regulamentul forumului cu nimic. Sau daca am facut-o, macar sa mi se arate cu ce sa nu mai repet boroboata…