1 din 2
1
De ce se sterg posturi ?!?!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Dragi admini ...

De ce se sterg posturi sau se inchid topicuri atunci cand cineva are cutezanta de a contrazice vreun admin sau vreun apropiat al acestora ?!?!

Nu am adus injurii, nu am jignit pe nimeni si am fost destul de ontopic ....

Daca va considerati un forum democratic astept un raspuns pertinent.

Daca nu ... ma retrag, lasand “evanghelistii” sa-si propavaduie cu evlavie cunostintele si cunoscaturile ...

Cu stima
Un cetatean netulburat ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Haide bre, doar am mutat posturile despre defragmentare intr-un topic in care se discuta despre asta. Ala era despre windows.
Am si anuntat peste tot despre mutare.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Uite-le aici-șa.

Iar in topicul lui Cattus din discutia referitoare la Boot Camp, am facut o trimitere catre acelasi link. Io zic ca am facut bine.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

evangheliști?
hmmmm… tare mi-e teamă că intri acolo și tu
wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

hmmm ... ce de ti-e teama ?!?!

.... d-aia nu scapi ...

Ca sa citez un ilustru in viata ...

Pot sa-ti spun insa ca te inseli. Chiar NU sunt evanghelist, in ciuda faptului ca lucrez pentru Apple si posibil de la anul la Apple. Dar trebuie sa apreciez lucrurile de apreciat.
Tu de ce folosesti Apple ?!?!

Mereu spun ca daca maine apare ceva care cred ca-mi satisface nevoile mai bine si mai placut decat Apple ... ma reorientez. Un exemplu fiind Android. Cred ca-i mai ... complet decat iPhone ... mai ales in situatia in care la Romanica nu ai continut pentru cateva din serviciile iportante ale iPhone. Ca nu fac parte din categoria celor care se afisaza cu iPhonul prin mall sau prin cluburi ...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uite, eu nu am iphone… folosesc încă un SE k71o wink
iar apple folosesc pentru că s-a întâmplat așa…
și abia de acum 3 luni am început să lucrez mai mult și pe un pc…
poți să crezi sau nu, din 1990 pină în vara asta, am lucrat numai pe computere apple
deocamdată, pe lingă viruși, încerc să mă familiarizez cu constringerile sistemului de operare
sigur, din punctul meu de vedere
probabil că altcineva în locul meu, ar fi mult mai priceput pe acel computer wink
eu doar regret, la serviciu, G5-ul de acasă...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da .. stiu ce inseamna sa dai 6.000 de dolari pe un Quadra 950, la momentul in care un apartament cu 3 camere costa 10.000. Cam prin ‘93. Dar ... sa fim sinceri ... macurile de atunci nu se compara cu macurile de acum ... si nu marefer aici la performante absolute. La vremea aceea ... video, puteai DOAR pe mac, ma rog, exceptand Silicon Graphics ...smile

Dar, oricand am recunoscut performantele tehnologice, de orinde ar veni ele. Astfel, fac diferenta intre EVANGHELIST si FAN ... si ... crede-ma, unii de aici CHIAR sunt evanghelisti…

Peace ...

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pacat ca nu sunt si Evangheliste…

Si zici ca de la anul s-ar putea sa lucrezi la Apple? Vine muntele, sau se duce Mohamed?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

kata
stai linistit… aici e parfum fata de alte forumuri… si sa vezi acolo evanghelisti wink 
cel mai recent exemplu e ciclism.ro; (sint “boboc” acolo - chiar daca am state vechi pe alte 2 forumuri)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Deci în concluzie s-a rezolvat problema cu șters-mutatul ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Este a 2-a oara cand ma trezesc ca imi dispare un anunt. Ce naiba se petrece???? Nu a fost pus in rubrica aiurea. Incepe sa devina din ce in ce mai ciudata situatia pe aici.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Graveyard: știai că s-a schimbat regulamentul la vânzări ? L-ai citit pe ăsta nou ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am pus un simplu anunt la rubrica schimburi si sincer nu cred ca am incalcat regulamentul forumului cu nimic. Sau daca am facut-o, macar sa mi se arate cu ce sa nu mai repet boroboata…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Schimburi de PCuri nu sunt permise. Ok acum?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
huk - 12 Ianuarie 2010 10:47 AM

Schimburi de PCuri nu sunt permise. Ok acum?

Corectie: calculatoare care folosesc numai sistemul windows și nu vin din partea Apple. Pc este și ceea ce face Apple.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

asa asa, cum scrie in regulament…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

1 din 2
1

‹‹ Ora server      Recomandare ››