Au fost voci care au fost nemulțumite de alegerea Salamandrei ca loc de întîlnire, mai ales din cauza muzicii care, uneori, cam strică întîlnirile. Nici mie nu mi-a plăcut, de ex. ultima oară, cînd am terminat apoteotic în ritmuri de manele. Criteriul alegerii Salamandrei a fost simplu: accesibilitate (gură de metro), prețuri mici și îl cunosc pe șef (nu ne-a făcut cinste, dar nici nu a încărcat nota degeaba). În plus, e relativ liber peste săptămînă.
Recent am devenit client „o dată pe săptămînă” la City Grill Lipscani, unde o dată l-am întîlnit și pe Sergiu. Duminica trecută am fost cu familia și, avînd la mine PB-ul, am constatat că anunțul din menu nu minte: au airport, viteza cam 70-80 kb/sec. Prețurile sînt mai mari decît la Salamandra, desigur, dar nu foarte mari. Să încerc mutarea la City Grill? (e o rețea cu mai multe asemenea localuri, dar eu zic că singura de luat în calcul ar fi cea de la capătul Lipscanilor, vizavi de Victoria, eventual cel de la P-ța Victoriei, la parterul huidumei bancare - acolo n-am fost niciodată).
Poate merită încercat, măcar o dată, să zicem chiar joia viitoare. Dacă am timp, azi-mîine trec pe acolo să vorbesc cu niscai șef să văd ce și cum. Oricum, localul îmi place, nu știu cum e cu aglomerația seara, totdeauna am fost la prînz spre dupăamiază. Localul fiind (foarte) mare, nu cred că ar fi probleme.
Eu zic ca ar merita incercat. Sa intelegem ca nivelul sonor este acceptabil la City Grill (muzica de orice fel e deranjanta daca vrei sa mai si discuti la masa)?
Mie imi era foarte comod sa ajung la Salamandra, dar putem incerca si alte locuri.
Eu zic ca ar merita incercat. Sa intelegem ca nivelul sonor este acceptabil la City Grill (muzica de orice fel e deranjanta daca vrei sa mai si discuti la masa)?
Mie imi era foarte comod sa ajung la Salamandra, dar putem incerca si alte locuri.
Putem face proiectii si filmari?
- Muzica este totdeauna discretă și de bună calitate
- Păi detalii cu proiecții și filmări nu știu încă, trec azi-mîine să întreb și dau șfară-n țară dup-aia.
o schimbare a locatiei nu suna rau, mai ales ca daca nu este in regula, putem oricand sa revenim la salamandra, si totusi sper sa fie mai bine… poate si un isight pentru cei de acasa?
o schimbare a locatiei nu suna rau, mai ales ca daca nu este in regula, putem oricand sa revenim la salamandra, si totusi sper sa fie mai bine… poate si un isight pentru cei de acasa?
Așa ziceam și eu, să mai încercăm și altceva. Asta pînă apare un Mac Pub…
Pub Mac ?!?!
e cea mai tare idee..
insa nu’s cata clientela o sa fie…
Crede-ma, ar fi clientela destula. Totul e sa stii cum sa o faci.
Pai, hai s-o punem! Ai vreun plan de afaceri? Eventual halim ceva bani europeni, ca o sa fie mai multi decat putem duce !
Si dup’aia, din profit scoatem si o revista…
Pai, hai s-o punem! Ai vreun plan de afaceri? Eventual halim ceva bani europeni, ca o sa fie mai multi decat putem duce !
Si dup’aia, din profit scoatem si o revista…
Se poate face si planul… daca te intereseaza, poate discutam odata la o bere
Pub Mac ?!?!
e cea mai tare idee..
insa nu’s cata clientela o sa fie…
Păi clienții o să bea bere, vin, cola, nu mac-uri! Nici la Irish Pub nu mănîncă irlandezi, nici măcar irlandeze! Iar Czech Pub nu are nici o legătură cu cehii și cu Cehia, e doar o pancartă acolo. Se putea numi oricum altfel… De ex. Mac Pub