2 din 2
2
ultima joi din lună - mutare la City Grill?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 18 Iulie 2006 06:15 PM
Tudor - 18 Iulie 2006 05:07 PM
MacLove - 18 Iulie 2006 04:36 PM

Pub Mac ?!?!
e cea mai tare idee..
insa nu’s cata clientela o sa fie…

Crede-ma, ar fi clientela destula. Totul e sa stii cum sa o faci. smile

Pai, hai s-o punem! Ai vreun plan de afaceri? Eventual halim ceva bani europeni, ca o sa fie mai multi decat putem duce !
Si dup’aia, din profit scoatem si o revista… smile

Păi cel mai simplu lucru este să convingi un patron al unui local existent să-și schimbe sigla în Mac Pub. Și un pic filosofia. Dacă localul e decent, iar patronul suficient de inteligent, adică un patron oarecare, e suficient.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu e suficienta o schimbare de sigla, trebuie mult mai multe chestii ca sa faci un Mac Pub adevarat - asta desigur, conform ideilor si planurilor mele. Altii pot face altfel.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 18 Iulie 2006 08:01 PM

Nu e suficienta o schimbare de sigla, trebuie mult mai multe chestii ca sa faci un Mac Pub adevarat - asta desigur, conform ideilor si planurilor mele. Altii pot face altfel.

Just, eu ziceam cum e cel mai simplu. La tine, în zona aia turistică superbă, se poate face și altfel și nici nu ar fi așa de scump ca aici.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din pacate, cred ca un Mac Pub ar avea succes numai in Bucuresti. Si poate in Cluj sau Timisoara.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Cattus Thraex - 18 Iulie 2006 01:36 PM
altero - 18 Iulie 2006 01:31 PM

Eu zic ca ar merita incercat. Sa intelegem ca nivelul sonor este acceptabil la City Grill (muzica de orice fel e deranjanta daca vrei sa mai si discuti la masa)?
Mie imi era foarte comod sa ajung la Salamandra, dar putem incerca si alte locuri.

Putem face proiectii si filmari?

- Muzica este totdeauna discretă și de bună calitate
- Păi detalii cu proiecții și filmări nu știu încă, trec azi-mîine să întreb și dau șfară-n țară dup-aia.

Ah, Cattus, Cattus, ce bine ai zis-o cu sfara in tara!
Cred ca lumea a crezut c-ai gresit!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Doamna Dora mi-a povestit si mie odata ca vrea un astfel de local. Chiar imi zicea ca ar avea o varianta cu cineva: el sa asigure localu, ea sa vina cu macurile. Intrebati-o si voi daca mai ajungeti pe la ea. Io o s-o-ntreb cu prima ocazie.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si pana una alta revenim la topic, incercam cu city grill? ceva vesti?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 19 Iulie 2006 03:09 PM

si pana una alta revenim la topic, incercam cu city grill? ceva vesti?

cum ziceam, termenul e astă seară, n-am ajuns acolo, sper să ajung după prînz. Puțintică răbdare, stimabile…

Semnătură 

2 din 2
2