Votat Opera! Cel mai full-featured browser, in opinia mea net superior lui Firefox dar si lui Safari. Il folosesc 100% atat pe Mac cat si la firma, sub Linux.
Perfect adevarat. Opera are TOT! Ii cel mai complet si bine realizat browser din cite exista. Si de asemea ii si cel mai rapid.
P.S. Sunt un utilizator “Heavy” de browsere si am incercat cam tot ce exista in domeniu insa ca Opera nu am gasit nici unul! Practic il pot folosi la aproape orice! Si merge struna chiar si pe conexiuni lente!!!
De asemenea imi place modul de lucru al dezvoltatorilor Opera si faptul ca sunt in contact direct cu utilizatorii:
Mie Opera mi se incarca in ~30 secunde la prima deschidere + isi tine date de autentificare de capul lui (la fel ca Firefox, de altfel), nu in Keychain. That’s a no go.
Chrome stie Keychain, la fel si Safari, iar ambele se incarca aproape instantaneu la prima deschidere.
safari! dacă chrome ar trata RSS-urile la fel ca safari, m-aș muta pe chrome; opera l-am folosit în linux pe vremuri, pe mac e imposibil să setez fonturile în așa fel încît să afișeze corect și paginile bbc news și și restul…
Intrucat s-au mai schimabt browserele, un sondaj nou. Votati din nou! Cel vechi a fost inchis.
N-ai pus iCab, mi se pare cel mai reușit browser al deceniului, cu suport total și pt Mac OS 7-9!
M-am cam indragostit si eu de iCab, dar ma invart de o jumatate de ora ptin preferences si nu gasesc nimic de genul “always show tab bar” - ma puteti ajuta?? (poate nu vad eu optiunea)
Am încercat de mai multe ori să mă obișnuiesc cu Safari… degeaba. Nu pot renunța la Firefox ca browser principal. Așadar, 95% Firefox, 4% Safari și 1% Chrome, Camino, OmniWeb, Opera (astea din urmă așa, de teste sau pentru sarcini foarte specifice).
Mi-am instalat Sunrise, si am ramas placut surprins de interfata si mai ales de viteza pe care o are.
Mai este pe langa iCab si Camino, dar dintre toate trei Sunrise mi se pare cel mai bun http://www.sunrisebrowser.com/
Dupa ani de zile in care am folosit Firefox, de cand mi-am luat MBP in 2009, brusc am trecut pe Safari. Pana azi, nu am renuntat la Safari, sper sa nu ma dezamageasca acest Safari 6.