Remote Desktop 1.0.3 pt Mac OS X vs VNC
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

azi am fost happy sa vad ca pot controla pc-ul muuult mai bine ca din vnc prin RDC pt mac de la microsoft.
pe net am citit vorbindu-se de faptul ca este cel mai bun lucru facut de cei de la microsoft, poate ca da.

spun asta pentru ca pana ieri, foloseam vnc pentru a accesa pc-uri de pe mac, insa astazi nu! motivul: desi permite mai multe conexiuni in acelasi timp (RDC doar 1) se misca incet, si este legat strict de rezolutia pe care o are pc-ul.
RDC merge natural, pot face copy/paste de pe win pe mac si poate fi setat si full screen unde chiar merge pana la wide 20 inch cat are macul meu

spun asta pt ca sa stiti sa nu mai folositi vnc in cazul in care vreti sa mearga si nu sa se tarasca…

un link aici

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06

corect, eu il prefer in cadrul firmei ca e in local si merge mai bine decat vnc, dar in extern e nashpa ca trebuie sa aibe deschise porturi specifice, pe cand vnc il poti “ascunde” unde vrei grin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

este un super program, este o diferenta foarte mare de la vnc la asta in retea, eu numai in retea il folosesc…

si faza ca permite doar o conexiune, nu e asa, merge si mai multe cu un truc: se multiplica programul si astfel deschizi de 2 ori sau de cate ori vrei rdc si la fiecare ai cate o conexiune cu cate un calculator…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cnicules - 19 Iulie 2006 06:24 PM

corect, eu il prefer in cadrul firmei ca e in local si merge mai bine decat vnc, dar in extern e nashpa ca trebuie sa aibe deschise porturi specifice, pe cand vnc il poti “ascunde” unde vrei grin

1. legat de RDC, pe pc cand ma loghez, am tot cautat o cale sa inchid calculatorul… nu are decat disconnect si apoi trebuie sa merg la el sa il sting eu…

o cale am descoperit,  alt+ctrl+del si de acolo meniul shut down si imi aleg ce vreau, in felul asta il pot si stinge… dar ma intrebam daca este ceva ce fac gresit, si exista calea naturala (cu start shut down…) si nu disconect..

2. cand ma loghez, cel care este in fata pc-ului, ii apare fereastra de login, il da afara. este si varianta de join cum este la vnc, il controlezi in fata omului?