As vrea sa cumpar cateva aplicatii de pe iTunes, dar se pare ca nu am prea mult noroc. Tocmai mi-am facut un Visa Electron la Transilvania, e setat cum trebuie, chiar si cei de la
banca au zis ca ar trebui sa mearga oriunde, dar se pare ca iTunes-ul mi-l refuza. Chiar nu stiu ce altceva as putea face, deoarece eu mi-as fi dorit un card fara comisioane sau alte costuri pentru intretinere..
Sper ca voi ma veti lamuri. Ms anticipat!
Ing mastercard merge foarte bine pentru RO
Pentru US cumpar cu moneybookers de pe offgamers.com gift cards (care pe moneybookers sunt tot cardurile ING)
As vrea sa cumpar cateva aplicatii de pe iTunes, dar se pare ca nu am prea mult noroc. Tocmai mi-am facut un Visa Electron la Transilvania, e setat cum trebuie, chiar si cei de la
banca au zis ca ar trebui sa mearga oriunde, dar se pare ca iTunes-ul mi-l refuza.
Eu folosesc de la transilvania fara nici o problema. Cand mi-am facut cardul am cerut sa imi dea si cel care sa il pot folosi pe net.
asa ca pt operatiuni cu bancomatul si plata in magazin il folosesc pe cel albastru(visa) iar pt operatiuni pe internet (itunes store)cel galben suplimentar (MasterCard) scrie pe el mondo.
Tu folosesti visa electron care nu merge pe net. Iti trebuie si tie cel galben mastercard mondo.
Cred ca o sa fac o cerere pentru mastercard mondo pana la urma
Linistit! functioneaza testat de mine. (oricum cele de la banca transilvania sunt prost informate in legatura cu produsele lor - de cele mai multe ori)
Acuma nu stiu dk nu o fi ceva cost pt emiterea lui, avand in vedere ca il faci separat, desi nu cred.
banca au zis ca ar trebui sa mearga oriunde, dar se pare ca iTunes-ul mi-l refuza. Chiar nu stiu ce altceva as putea face, deoarece eu mi-as fi dorit un card fara comisioane sau alte costuri pentru intretinere..
Sper ca voi ma veti lamuri. Ms anticipat!
Visa Elctron (albastru) nu merge pt. plăți online și plăți în străinătate. Cum zicea și dacian_h28 ai nevoie de Mastercard Mondo. Numai să le ceri să deblocheze (“desecurizeze”) cardul pentru anumite plăți online care nu răspund cu nu știu ce cheie securizată. În situația asta este mi se pare și PayPal și iTunes. Deci degeaba ai cardul dacă ei nu fac modificarea respectivă, nu vei putea face plăți pe anumite site-uri “nesecurizate”.