2 din 2
2
Ce card folositi sa cumparati apps de pe iTunes?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Tecuci
Macuser din: 04.10.09

tot ce vreau e sa mearga pe itunes romania sa cumpar aplicatii.

Semnătură 

iPod Touch 2rd generation: Audio - 36 hours, Video - 6 hours
ARM11 620 MHz , 128 MB DRAM, PowerVR MBX,   
Multi-touch touchscreen display, proximity and ambient light sensors,
3-axis accelerometer, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth, 115g.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 10.01.10

MasterCard de la Garanti merge si el chiar pe de conturi

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.05.07

Am Visa Electron la Transilvania si merge. A trebuit sa le zic lor, la banca, sa permita cumparaturi online. Sa il desecurizeze, sau asa ceva.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

ING Mastercard, nu am avut nicio problema cu el (PayPal, Amazon, eBay, comercianti din RO, UE, US, etc). Si cel mai mare avantaj la ING este ca nu mai ai de-a face (direct) cu personalul bancii. Ceea ce este splendid.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.11.08

Folosesc Visa Electron ING . Era pe forum un post cu privire la modul de deschidere cont pe Itunes. Gaseai o aplicatie free si selectai sa o instalezi , moment in care iti cerea datele de logare in cont. Cum acesta nu exista , selectezi deschidere cont nou. Diferenta consta in posibilitatea de a deschide un cont fara a fi necesara furnizarea datelor de pe card. Iar cand vrei sa cumperi aplicatii dai datele de pe card sau contul de paypal, altfel poti lua doar aplicatii free.

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09
Amiralul - 11 Ianuarie 2010 07:43 AM

ING Mastercard, nu am avut nicio problema cu el (PayPal, Amazon, eBay, comercianti din RO, UE, US, etc). Si cel mai mare avantaj la ING este ca nu mai ai de-a face (direct) cu personalul bancii. Ceea ce este splendid.

subscriu, unul din motivele principale pentru care am trecut pe ING cu toate.
mai nou au un webcard, am inteles special pentru cumparaturi pe internet, comisioane mai mici.. etc

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: Pitesti
Macuser din: 14.04.09

De obicei problema nu sta intr-o marca sau alta (visa sau mastercard ) ci in simplu fapt ca, pentru protectia clientilor cardurile pot veni setate initial fara posibilitate de debitare pt cumparaturile online. Adreseaza-te bancii si cere sa ti se ridice holdul pt tranzactii online

2 din 2
2