ING Mastercard, nu am avut nicio problema cu el (PayPal, Amazon, eBay, comercianti din RO, UE, US, etc). Si cel mai mare avantaj la ING este ca nu mai ai de-a face (direct) cu personalul bancii. Ceea ce este splendid.
Folosesc Visa Electron ING . Era pe forum un post cu privire la modul de deschidere cont pe Itunes. Gaseai o aplicatie free si selectai sa o instalezi , moment in care iti cerea datele de logare in cont. Cum acesta nu exista , selectezi deschidere cont nou. Diferenta consta in posibilitatea de a deschide un cont fara a fi necesara furnizarea datelor de pe card. Iar cand vrei sa cumperi aplicatii dai datele de pe card sau contul de paypal, altfel poti lua doar aplicatii free.
ING Mastercard, nu am avut nicio problema cu el (PayPal, Amazon, eBay, comercianti din RO, UE, US, etc). Si cel mai mare avantaj la ING este ca nu mai ai de-a face (direct) cu personalul bancii. Ceea ce este splendid.
subscriu, unul din motivele principale pentru care am trecut pe ING cu toate.
mai nou au un webcard, am inteles special pentru cumparaturi pe internet, comisioane mai mici.. etc
De obicei problema nu sta intr-o marca sau alta (visa sau mastercard ) ci in simplu fapt ca, pentru protectia clientilor cardurile pot veni setate initial fara posibilitate de debitare pt cumparaturile online. Adreseaza-te bancii si cere sa ti se ridice holdul pt tranzactii online