sfat
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUZAU
Macuser din: 29.04.08

am o mica problema: vreau sa imi iau un device pe care sa pot naviga pe net, sa pot descarca un fisier, messenger dar sa pot citi si documente word, power-point, sa pot da copy intr-o pagina web si sa pot face paste intr-un fisier txt ; nu am avut niciodata in mana un ipod deci nu stiu, asa ca ce ma sfatuiti sa iau : un ipod touch sau un pda asus 696 cu win. mobile 6 ?

Semnătură 

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un “mare” scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca “mare” a spus: “Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care oamenii sa reactioneze puternic, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!”
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Tecuci
Macuser din: 04.10.09

cu ipod touch poti face ce vrei. ai nevoie doar de bani si de rabdare. :D

Semnătură 

iPod Touch 2rd generation: Audio - 36 hours, Video - 6 hours
ARM11 620 MHz , 128 MB DRAM, PowerVR MBX,   
Multi-touch touchscreen display, proximity and ambient light sensors,
3-axis accelerometer, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth, 115g.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUZAU
Macuser din: 29.04.08

bani in ce sens ? pentru softuri sau pt achizitie ipod ? poate cineva sa imi dea un raspuns mai detaliat ? foloseste cineva in mod curent ipod-ul pt ceea ce vreau eu sa-l folosesc ?, repet ma intereseaza surf si texte, nu sunt pasionat de muzica, filme si jocuri, vreau doar sa stau seara in pat si sa citesc o carte, sa navighez, ca ma dor oasele de cat stau la birou. Am un eee pc de 9 inch dar e prea incomod, vreau ceva mai mic, mai practic si foarte destept.

Semnătură 

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un “mare” scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca “mare” a spus: “Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care oamenii sa reactioneze puternic, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!”
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Kindle sau Sony E-book reader ... sunt create exact pentru ce vrei tu sa faci.

Ecranul Touch-ului sau orice device asemenator ca dimensiuni, face imposibila citirea unei carti. Dupa 15-20 min zici ca tocmai a trecut furtuna din desert pe la ochii tai ...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 10.01.10

asus? sa fim seriosi…
daca e sa dai niste bani din buzunar de ce sa nu ai ceva in mana din care lumea din jur ar vrea sa mai aiba o muscatura wink
votez pt Mac, fie el Ipod sau iPhone

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Nu neapărat Assus e buba ci Windows mobile. Probleme cunoscute: lag, crash, securitate, antivirus, windows. Nu cred că e o vatiantă bună

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 10.01.10

ai dreptate!
eu la palmul meu FujitsuSiemens pateam destul de des crashul si probleme de logare la wi-fi etc. penita de lucru nu era chiar f comoda nici ea. imi pare bine ca am schimbat

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.11.08

Ipod touch folosesc ptr a citi carti. Cu o luminozitate redusa si o culoare de fond relaxanta ptr ochi merge. Am citit destule carti pe acest device. In ce priveste alternativa ASUS + Windows Mobile nu o recomand . Personal am avut un pda ASUS cu windows mobile si mi-a ajuns. windows se misca greoi, mereu trebuia sa scoti aplicatiile rezidente in memorie, etc. Cat priveste partea hardware ASUS , a sta si el prin service . Problema comuna era decalibrarea ecranului foarte des. Am renuntat si am trecut pe un Ipod Touch 1G de 8 Gb de care sunt foarte multumit. Citesc carti pe el, imi fac notite, mai rulez o aplicatie / joculet si navigare prin WiFi atunci cand nu sunt acasa si mie incomod sa scot portabilul . Daca bugetul permite recomand totusi Iphone-ul, e mai dotat simai performat ca ipod touch-ul.

[ Modificat: 11 Ianuarie 2010 10:11 AM de flovad ]
 Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB