3 din 3
3
roUtil - 2.39€
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

LST - fără “token” de ăla on-line banking-ul este o invitație la furt pentru oricine îți poate asculta traficul pe rețea.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.05.08

Din pacate psergiu are dreptate. Nici SSL nu mai e sigur, asa ca fara “token” nu se prea poate face nimic secure.
Eu as fi multumit daca as avea aplicatia de internet banking pe iPhone, chiar si cu nevoia de a introduce coduri de acceptare cu token.
Din pacate bancile cu care am discutat nu s-au aratat interesate de o asa aplicatie, asa ca…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
psergiu - 28 Decembrie 2009 02:03 PM

LST - fără “token” de ăla on-line banking-ul este o invitație la furt pentru oricine îți poate asculta traficul pe rețea.

o fi asa sau nu
a pe la prietenii mei de afara nu am vazut asa ceva
in Germania / Spania / Canada aveau online Banking si fara token-uri nici nu stiau ce e ala token
cum de la ei se poate si la noi nu

azi ma duc pe la Unicredit-Tiriac sa-i intreb ce si cum e la ei
am testat pe iPhone varianta DEMO de Online B@nking
nu stiu daca e cu token sau nu dar var demo a intrat in actiune imi aparea lacatelul in browser

parerea mea si nu mi-e rusine sa o sustin este : multimea de deviceuri este total inutila ... in cazul de fata Token ... in loc sa scapam de multimea de porcarii pe care o caram dupa noi zi de zi ... ne incarcam din ce in ce mai mult cu fel de fel de prostii

apropo prostii care au fost furati mai ales in situatia Raiffeisen din ce zvonuri am auzit
merita sa fie furati
si eu primeam emailuri de alea fantoma cu formulare in care eram rugat sa-mi introduc datele User / Pass / CreditCard Nr ca nu stiu ce modificare se face la serverele Raiffeisen etc etc

cine se lasa fraierit asa de usor nu are ce cauta cu Online Banking
parerea mea

ok dar sa lasam deoparte discutia offtopic cu Ebanking
vorbim de RoUtil
un CinemaGuide si un TV Guide sa speram pe curand smile
si modificarile la Taxi
ok

[ Modificat: 29 Decembrie 2009 12:04 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member

smile momentan astept sa apara online versiunea 1.1..nu stiu ce dureaza asa mult aprobarea, tot ce am facut a fost niste bugfixes si adaugarea de info despre starea drumurilor. Care pare sa nu prea mai conteze, ca deja s-a facut frumos afara ..heh smile

in rest check out roLoto (aparut ieri) si roOrtodox (aprobat acum cateva ore…. in curs de aparitie in AppStore). Unele din ele, in varianta restransa, vor fi integrate in roUtil.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.09

apropo de online banking…am cont la BankofAmerica si nu folosesc token pt acces online…si da…au si o aplicatie special pt iphone care se intampla sa fie si free….eu il folosesc destul de des si pot spune ca nu am avut motive de indoiala in privinta securitatii…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

Alex, nu treci pe la mine un pic…sa te loghezi prin wi-fi-ul meu pe Bankofamerica si sa faci niste transferuri ? wink

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.09

sincer trebuie sa trec prin 3 tipuri de parole ca sa accesez pagina de transferuri…toate cu sitekeyuri…in cazul in care nu vad sitekeyul nu introduc parola

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member

intre timp s-a aprobat versiunea 1.1 de la roUtil - bugfixes si adaugarea de “info trafic” cu actualizare online.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MenetZ - 31 Decembrie 2009 08:22 AM

intre timp s-a aprobat versiunea 1.1 de la roUtil - bugfixes si adaugarea de “info trafic” cu actualizare online.

pai ai zis ca faci in RoUtil in asa fel incat sa simplifici chestiile

eu ma refeream la faza cu Taxi daca iti mai aduci aminte

ai zis ca nu se poate sa se intoarca AUTOMAT in app routil / taxi / oras / firma taxi ... dar ai zi ca poti face ceva

adica dupa incheierea convorbirii iesi din app Phone si cand intru in app RoUtil sa ma duca automat la Taxi / Orasul Ales de ex Bucuresti / lista de taxiuri

macar sa ma duca inapoi la lista de taxiuri din orasul ales

serios acum zii daca se poate face sau nu ? ca sa stiu ?

nu vreau sa scriu aiurea pe aici smile

k

PS : in legatura cu Online Banking ... mi-am activat la BCR online banking

au si ei token ... asta e ... dar ce ma socat pana acum nu am stiu ... merge fara cea mai mica problema app in Safari atata pe Mac cat si pe iPhone

adica cu tokenul la mine imi pot verifica de pe iPhone situatia in cont sa fac plati etc etc totul ... singurul dezavantaj il consider in continuare tokenul dar merge in Safari

si ca intrebare ... ca sa faci o app de online banking pt BCR sa zicem ... trebuie sa ai aprobari de la ei ??? ... am ceva relatii la BCR sediu central nu sucursale ... si ma gandesc ca ar merge incercat ceva ??? dar ce crezi tu ca implica asta ?

[ Modificat: 03 Ianuarie 2010 12:12 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member

Am zis ca o sa fac, nu ca in varianta de bug fix smile
Deci nu, nu se poate sa revina automat in aplicatie. Dar o sa fac ce am zis… credeam ca am lamurit subiectul.

Daca reusesti sa convingi BCR sa accepte o aplicatie de iphone ca aplicatie “oficiala”, o facem. Nu implica mare lucru din partea lor, doar sa-mi permita accesul la niste webservices, un API ceva de acces la informatii, ca sa nu parsez aiurea HTMLurile.
Tinand cont ca in continuare ar fi nevoie de token nu prea vad ce probleme de securitate ar implica din partea lor. Tu poti incerca…desi ma indoiesc ca vei avea succes.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

di ce nu faci talica 1,2,3 content proxies, cu un protocol unic intre telefon si ele si poti adauga/scoate lejer content nou?

sau asa merge si nu am citit eu pe aici?
sau apple zice ca nu este voie?

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

O parte merge asa. Apple teoretic zice ca nu prea e voie, practic depinde de partea pe care a dormit ala pe mana caruia nimereste aplicatia.
Nu trebuie exagerat insa, daca e prea mult continut “dinamic” se oftica..am patit-o.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MenetZ - 03 Ianuarie 2010 03:06 PM

Am zis ca o sa fac, nu ca in varianta de bug fix smile
Deci nu, nu se poate sa revina automat in aplicatie. Dar o sa fac ce am zis… credeam ca am lamurit subiectul.

Daca reusesti sa convingi BCR sa accepte o aplicatie de iphone ca aplicatie “oficiala”, o facem. Nu implica mare lucru din partea lor, doar sa-mi permita accesul la niste webservices, un API ceva de acces la informatii, ca sa nu parsez aiurea HTMLurile.
Tinand cont ca in continuare ar fi nevoie de token nu prea vad ce probleme de securitate ar implica din partea lor. Tu poti incerca…desi ma indoiesc ca vei avea succes.

ok

am inteles credeam ca acum in release - ul asta vor avea loc modificarile

ok

in legatura cu BCR o sa vorbesc ... voi incerca sa tatonez terenul

mie ca banca mi s-ar parea ceva major o app de genul asta ... fie pentru iPhone sau Windoze Mobile sau Symbian sau Android

ar fi ceva ce alte banci nu au si asta atrage clientela ... si din ce am vazut BCR e cam disperat in ultimul timp dupa clientela

nu garantez ca voi avea sorti mari de izbanda dar voi incerca

sa speram ca propunerea mea va ajunge la urechea cuiva cu mintea deschisa si fara ochelari de cal

ok

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08
MenetZ - 21 Decembrie 2009 09:10 PM

Poti sa o cumperi deja..nu are rost sa astepti smile Versiunea 1.1 a fost trimisa la aprobare si contine primul modul din aceasta categorie: “situatia drumurilor nationale” cu actualizare online evident (organizata pe categorii: evenimente rutiere,drumuri cu circulatia intrerupta, ingreunata, info despre carosabil si vreme/temperaturi). Asta caci am considerat mai important pe vremea asta de iarna decat informatii despre firme. Care vor veni si ele, nici o grija.

Cumparat, acuma astept totusi ceea ce ai zis pentru ca nu ma intereseaza situatia drumurilor si in plus a mai trecut si iarna deja smile).

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member

E work in progress. Astept sa se termine si restul, sa merite trecerea la versiunea 2.0 si apoi o fac publica. Putintica rabdare, caci va merita smile

3 din 3
3