Cand dau Merisor-P ca sa scot ceva la imprimanta am si eu optiuni gen Copies & Pages si alea alea - printre ele se afla si Printer Features unde se afla optiunea cu Banner Page care e implicit bifata.
Daca e bifata, imprimanta scoate o pagina stupida & inutila de banner inainte de job.
Daca scot bifa, nu mai scoate acea pagina de banner - ceea ce imi place. Dar de la un print la altul bifa apare la loc.
CUM IL FAC SA TINA MINTE SETAREA CA NU VREAU PAGINA DE BANNER ?
Din Preferences la Print & Fax nu se poate.
Din Printer Setup Utility nu se poate.
Din fereastra cu setarile imprimantei cand click click pe ea nu se poate.
In setarile din interfata de administrare a imprimantei e scoasa bifa cu banner.
AAAAAAAAAAARGH !!!
Cand dau Merisor-P ca sa scot ceva la imprimanta am si eu optiuni gen Copies & Pages si alea alea - printre ele se afla si Printer Features unde se afla optiunea cu Banner Page care e implicit bifata.
Daca e bifata, imprimanta scoate o pagina stupida & inutila de banner inainte de job.
Daca scot bifa, nu mai scoate acea pagina de banner - ceea ce imi place. Dar de la un print la altul bifa apare la loc.
CUM IL FAC SA TINA MINTE SETAREA CA NU VREAU PAGINA DE BANNER ?
Din Preferences la Print & Fax nu se poate.
Din Printer Setup Utility nu se poate.
Din fereastra cu setarile imprimantei cand click click pe ea nu se poate.
In setarile din interfata de administrare a imprimantei e scoasa bifa cu banner.
AAAAAAAAAAARGH !!!
Nu știu ce imprimantă ai dar, de regulă, poți salva opțiunile. De ex., eu am setat: 1. low ink, 1 side etc.; 2. low ink, 2 sided printing (cînd imprimanta permite); 3… etc. Dacă faci, de ex., 1. Setare 1, xy z, care să aibă și aia debifată, cred că o va ține minte.
altero: nu are driver - e PostScript, vazuta pe IP, tot driveru’ e un fisier ppd care osx il avea.
cattus: Si cum il conving sa foloseasca implicit preseturile mele in loc de Standard ?
O sa ma apuc sa haxorez prin .plist-uri prin System si va zic ce am reusit.
sergiu, ai scris sus cam toate optiunile pe unde poti face acele setari pentru a ramane permanente:
-de la print&fax;
-imprimanta in sine
-setarile din browser ale imprimantei
tot pe undeva din astea ar trebui sa fie si eu banuiesc ca le vei gasi totusi la setarile pe care le are imprimanta in sine, adica daca este o imprimanta cu display vei gasi acolo ceva, la un hp de la servici am un loc unde sa setez asta pagina
Hello all,
Am si eu o problema:
cam asta trebuie sa faci:
1. Merisor + P
2. iti setezi Printer Features as cu vrei : cu bifa sau fara bifa
3. la optiunea PRESETS - alegi SAVE AS si isi salvezi setarea, ex: Fara BANNER vezi link
4. atita tot, doar ca la fiecare print iti alegi ‘PRESET-ul’
Hello all,
Am si eu o problema:
cam asta trebuie sa faci:
1. Merisor + P
2. iti setezi Printer Features as cu vrei : cu bifa sau fara bifa
3. la optiunea PRESETS - alegi SAVE AS si isi salvezi setarea, ex: Fara BANNER vezi link
4. atita tot, doar ca la fiecare print iti alegi ‘PRESET-ul’
Păi asta i-am zis și eu, doar că fără screenshot, și zice omu’ că nu merge, că are Generic Printer pe IP.
Imprimanta este un Xerox Document Center 425 (think ceva de 2m cubi care are si copiator si tot ce vrei)
De la print & fax daca apas butonul de Printer Setup ... pot sa setez doar ce e in pozele atasate.
Am atasat si setarile din interfata de management.