Donez Puzzle Game-ul Machinarium
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

Machinarium is award-winning independent puzzle / adventure game developed by the makers of popular web-games Samorost and Samorost2.
A little robot who’s been thrown out to the scrap yard behind the city must return and confront the Black Cap Brotherhood and save his robot-girl friend.

Features

World: Machinarium world is populated only by robots of various forms and functions. One of the most interesting places in this world is old, rusty and legendary city of Machinarium where the game takes place.
Story: you will have to get rid of wicked robots from the Black Cap Brotherhood and save the head of the city and also your robot-girl friend.
Puzzles: you will be solving many logical puzzles, adventure quests, brain teasers and mini-games.
Graphics: backgrounds and characters are 2D hand-drawn and there is more then one hour of carefully crafted animations.
Music: beautiful original soundtrack was composed and recorded by Floex (Samorost2 OST).
Communication: you won’t find any lengthy boring dialogs in this game, characters talk by comic bubbles with simple animations and symbols.

http://www.macupdate.com/info.php/id/32873/machinarium

Cineva care are un copil care e pasionat de puzzle quest-uri si vrea un joc care este chiar foarte bun (si are un soundtrack demential), sa scrie aici de ce il vrea si maine seara o sa il trimit cuiva.
L-am cumparat la doua bundle-uri, si e pacat sa stea degeaba.

Astept smile

[ Modificat: 21 Decembrie 2009 12:24 PM de Administrator ]
 Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: botosani
Macuser din: 30.09.08

eu am un pusti doritor… smile

Semnătură 

21,5” iMac, i3 3,06GHz, 8GB ram, ATI Radeon HD 4670

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.06.07

si pustiul meu ar fi doritor…...

Semnătură 

MacBook Air, MacBook Pro, iPad 2 64G cu Wifi si 3G, iPad 3 16G si 4G
MacBook Unibody 2010, MacPro 2x3G Xenon, iMac 17’ `C2D; iMac G5, Airport Express, iPhone 4; 2xApple AirPort Extreme Base Station
PowerMac G4 400Mhz; iMac PowerPc G3 233 Mhz; PowerBook 1400 cs; PowerBook 150, 160, 180, 190; iMac G4 Lampa, Newton MessagePad 100; Apple Studio Cinema Display 24’; 2 x Apple QuickTake 100; PowerBook Duo 230, Commodore C386SX-LT, 2 x Apple Monitor lcd 20’, iBook G3 Clamshell Tangerine

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Licenta o sa plece la tzucu, a fost primul smile
@tzucu da-mi un pm cu um ichat sau ym ID
Teoretic merge pe mai multe masini licenta, puteti incerca smile

Semnătură 

“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

merçi!
sigur… dacă licența e valabilă pe mai multe macuri, de la mine o să plece la dviorel!
sărbători fericite!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

tocmai l-am terminat

pentru cine-și “prinde urechile”...
http://baaka.freehostia.com/machinarium/

este adevărat că și jocul își pierde farmecul…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Cum ti s-a parut? Mie mi-a placut mult de tot. Am si soundtrack-ul cumparat de la ei, mi s-a parut deosebit

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

scurt și simplu, îmi pare rău ca s-a terminat!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.03.09

Foarte urat jocul! Ma intreb oare in ce fel se formeaza personalitatea (creierul) unui copil daca joaca acest joc (avand in vedere muzica si imaginile acelea sinistre). Cu siguranta nu este un joc pentru copii… cel putin nu pentru dezvoltarea lor.

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘
2.5 GHz Core 2 Duo
6 MB Cache
4 GB RAM
250 GB HDD
512 MB Video

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

@gyno: cind spui ca e urit la ce te referi? la grafica sau la strategia jocului in sine?
daca ai copil/i zi-mi cu mina pe inima ca nu se uita pe CN la pokemoni sau bakugani, chestii care mi se par mult mai “urite” si mai putin “formatoare” de personalitate decit nevinovatul machinarium…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Sunt atat de multe alte jocuri cu mult sange si lucruri groaznice incat un joc “sinistru”, dar destept mi sr pare apa “de ploua”
oricum, fiecare cu parerile lui, ce nu inteleg este de ce in threadul in care incerc sa fac un lucru bun, trebuie sa vina cineva care sa comenteze. Tipic romanesc….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.03.09
tzucu - 21 Decembrie 2009 10:28 AM

@gyno: cind spui ca e urit la ce te referi? la grafica sau la strategia jocului in sine?
daca ai copil/i zi-mi cu mina pe inima ca nu se uita pe CN la pokemoni sau bakugani, chestii care mi se par mult mai “urite” si mai putin “formatoare” de personalitate decit nevinovatul machinarium…

Nu ma refer la grafica sau la strategie, acestea sunt chiar foarte bine realizare, insa acel “peisaj” este sinistru… iar muzica si mai si.
Momentan nu am copii, insa, asa cu mana pe inima cum zici tu, iti marturisesc faptul ca voi face tot posibilul ca ai mei copii sa nu se uite “pe CN la pokemoni sau bakugani”, si asta nu pentru ca as fi un tiran caruia sa ii faca placere sa ii priveze de aceste “bucurii”, ci pentru ca ii iubesc si vreau sa creasca avand personalitatea cat mai putin cu putinta manjita de acele porcarii. Stiti care este problema in opinia mea? Oamenii mari fac desene animate si jocuri pentru copii uitand sa “se coboare” la mintea unui copil. Daca desenele animate de pe CN (sau alte posturi tv) sau jocurile (nu dau nume pt ca sunt milioane) ar fi creeate de copii, credeti ca tot asa ar arata? Eu cred ca nu. Copiii sunt puri si inocenti… noi ii “calim” cica si ii intoxicam cu mizerii (si asta, din pacate, inca din frageda pruncie).

Nu vreau sa “stric” topicul celui care l-a deschis, ci vreau ca parintii sa isi educe EI copiii, nu alte “chetiuni” precum desenele si jocurile (desi au si acestea un rol foarte important in dezvoltarea copilului, dar trebuie cenzurate… de asta au copiii parinti, ca sa le ofere ceea ce este mai bun si sa ii fereasca de ceea ce le-ar putea face rau)

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘
2.5 GHz Core 2 Duo
6 MB Cache
4 GB RAM
250 GB HDD
512 MB Video

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Gyno - ești foarte off-topic.
Dacă vrei să discuți despre cât de răi sunt bakuganii și ce fel de jocuri îți plac ție, deschine un nou topic la discuții generale.