Ajutorrr!!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Mangalia
Macuser din: 19.12.09

Am cumparat um macbook pro am bagat windows 7 pe el si numai mergea butonu de scos cd-ul. Am vrut sa bag mac os x dar imi da eroare. Cum fac sa scot dvd-ul fara buton sau sa numai citeasca de pe cd pentru ca de fiecare data cand il aprind el da sa instaleze mac os x.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Restart cu butonul de la mouse apasat imediat ce auzi “zbang-ul” de start. Il tii apasat pana scuipa discul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

uite aici mai multe info http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Ajutor-Eject_Disc/

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ANd* - 19 Decembrie 2009 03:02 PM

Am cumparat um macbook pro am bagat windows 7 pe el si numai mergea butonu de scos cd-ul. Am vrut sa bag mac os x dar imi da eroare. Cum fac sa scot dvd-ul fara buton sau sa numai citeasca de pe cd pentru ca de fiecare data cand il aprind el da sa instaleze mac os x.

În general, înainte să faci ceva ce nu știi, citești documentația, întrebi, mă rog, te informezi cumva. Tu te-ai dus otoșbira la instalare. Un mac nu e făcut să pui uindăuz pe el, deși poți. El e făcut să ruleze Mac OS. Acuma, dacă tot ai făcut-o, trebuie să știi că butoanele mac-ului devin pe deplin funcționale după ce instalezi și driverele Apple pt Windows, care se află pe discul de sistem (îl ai, da?). Tu cum ai instalat acel Windows 7? Ai ras tot discul? Ai rulat mai întîi Boot Camp? (dacă nu știi ce înseamnă, înseamnă că nu știi ce vorbesc). De unde ești? Poate sare cineva și îți arată cum se face.
Ți-au spus oamenii, dacă apeși tasta imediat după chime, se aruncă DVD-ul afară, repui DVd-ul de sistem Mac OS și repui sistemul ăla, apoi treci la uindăuz după ce rulezi Boot Camp. Dacă ești derutat și nu știi cum se face, apelează la cineva care știe.
Pînă una alta, citește documentația ÎNAINTE să te apuci de treabă și tot ÎNAINTE întreabă dacă e ceva neclar. Mi-e teamă că va trebuie să apelezi la un macuser mai experimentat dacă ești derutat și nu știi de unde s-o apuci. Fii calm, se rezolvă...
Nu e greu, dar trebuie citit un pic, 10 mnute.

[ Modificat: 19 Decembrie 2009 07:49 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Am facut curatenie.

Urmatorul care comenteaza oftopic ia ban.