Red Alert 3
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

sunt proaspat pe Mac si am o nelamurire… exista drivere video pentru iMac 27’’ ? (ATI Radeon HD 4670)
cred ca e foarte slaba placa video din el… nici la “hight” nu merge jocul… ce sa mai vorbil la “ultra hight” ... pacat… sper sa nu o sa fie aceeasi chestie si la Diablo 3 sau StarCraft 2 :(

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
onu_ro - 20 Decembrie 2009 04:36 PM

sunt proaspat pe Mac si am o nelamurire… exista drivere video pentru iMac 27’’ ? (ATI Radeon HD 4670)
cred ca e foarte slaba placa video din el… nici la “hight” nu merge jocul… ce sa mai vorbil la “ultra hight” ... pacat… sper sa nu o sa fie aceeasi chestie si la Diablo 3 sau StarCraft 2 :(

Joci în Mac OS sau în Windows? Dacă pe W, ai instalat driverele Apple pt Windows?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

pe Mac joc…

cam asa este la maxim…

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Crede-mă, 4670 nu e DELOC o placă slabă smile Cred că mai degrabă jocul e de vină. E cumva o variantă Cider? Căci dacă e așa, aici e buba smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

eu nu stiu de red alert pe mac os nativ, deci probabil e emulata.
ar trebui sa iti instalezi windows in bootcamp daca vrei sa te joci mai mult.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Lyncks are dreptate: pune-ți Windows prin BootCamp și te vei bucura de toată puterea iMac-ului tău cel nou. Hai, că un CD cu XP are toată lumea prin casă smile Cât despre unul cu jocuri, ce să mai vorbim…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
lyncks - 20 Decembrie 2009 07:02 PM

eu nu stiu de red alert pe mac os nativ, deci probabil e emulata.
ar trebui sa iti instalezi windows in bootcamp daca vrei sa te joci mai mult.

Omul a zis că joacă „pe mac”, acuma eu aș înțelege că joacă jocul ăla pe Mac OS, nu pe uindăuz instalat pe un mac, că ar fi spus. De asta l-am și întrebat dacă și-a pus driverele.
Nici eu nu știu de Red Alert 3 pe Mac OS, deocamdată e nativ Red Alert 2, dar – probabil – el știe mai bine. Deci cum e? Joci RA 3 NATIV în Mac OS X sau joci RA 3 de Windows pe un windows emulat pe Mac OS X, de ex. prin Parallels sau prin alte emulatoare, de ex. Virtual Box?
eu unul aș zice că joacă RA 3 ori într-un uindăuz instalat prin BC, dar fără driverele Apple fie, parcă mai degrabă, într-un emulator ce rulează uindăuzu peste Mac OS. În ambele cazuri, va merge prost. Și, uite așa, iese buhu că mac-urile sînt de c…, ce s-o fi înghesuind lumea la ele?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

in principiu si rezolutia la care joaca, chiar daca nu sunt activate celalalte, omoara placa video (more pixels = harder)

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

răspunsurile sunt aici…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

asa..  sa revin

Red Alert 3 nativ pentru Mac (http://portal.commandandconquer.com/portal/site/redalert/redalert3_mac/)
cica cei de la EA, EIDOS si inca cativa… porteaza jocurile cu Cyder smile
s-ar putea sa nu suporte placa shader mai mare… la mine e la minim, dar cu rezolutie 2560x1440

Semnătură 

A Greener Apple