salut sunt din oradea si dupa cate am inteles sunt doar 2 macuseri si ei de varsta mea .....as fi interesat sa afu cum as putea rula cu un virtual machine sau cu ceva de genu windows pe macbook-ul meu.Initial ma vrut sami iau un vaio dar mam tot uitat pe net la cele mia bune laptopuri si miam luat pana la urma macbooc pro este ffain dar as avea nevoie de ceva ajutor petru ca nu prea am gasit carti despre folosierea macului:D
[ Modificat: 24 Decembrie 2009 03:03 PM de Administrator ]
2 useri de mac din oradea ? suntem mai multi
pentru virtual machine baga parallels desktop sau vmware
carte ? youtube (sau “despre macintosh si sistemul de operare mac os x”
salut sunt din oradea si dupa cate am inteles sunt doar 2 macuseri si ei de varsta mea .....as fi interesat sa afu cum as putea rula cu un virtual machine sau cu ceva de genu windows pe macbook-ul meu.Initial ma vrut sami iau un vaio dar mam tot uitat pe net la cele mia bune laptopuri si miam luat pana la urma macbooc pro este ffain dar as avea nevoie de ceva ajutor petru ca nu prea am gasit carti despre folosierea macului:D
1. Wiki
2. http://www.meteorpress.ro/carti-808-Despre_Macintosh_si_sistemul_de_operare_MAC_OS_X._V_1.2..php
Ed. a 2-a e sub tipar, apare mintenaș
3. Dacă vrei Windows, probabil pt jocuri, pune windows nativ prin Boot Camp, dar citește ATENT ce trebuie să faci și ce nu. Vezi și la wiki, acolo e mai condensat.
4. Fă efortul și scrie românește corect, probabil intenționai să scrii „să-mi iau” și „m-am uitat”, dar te-a luat graba, da? Mac-urile se strică dacă nu scrii corect.
ar mai fu ceva am primit de la un prieten un cd cu call pf duty 4 si imi cere sal deschid cu ceva program si imi cere ca il gasesc eu care ar fi programu acela??
lam rugat sami faca rost de ceja joc pentru mac si mi la da el foloseste linux si hab nare:))........a da si miai dat un link da nu am gasit ce trebuia…....