da probabil .................ce jocuri jucati pe mac???asa de plictiseala…..eu am reusit sami instalez doar wow dar joc deja de 4 ani si mam plictisit de el ce imi recomandati??
Frățioare ăsta e demențial. Un super bizon care nu merită ajutat dacă-i român
Dacă l-ar electrocuta tastatura la fiecare greșeală am avea un pic de liniște.
@duzzfantasi - ce trebuie sa faci tu e sa mergi pe apple.com si sa te uiti la tutoriale,cand nu sti ceva intrebi aici. Mai poti sa cauti pe youtube “mac tricks” (asa poti afla trucuri,programe utile and so on)
Orice fisier care are extensia .exe nu va merge pe mac ! Pentru .rar si .zip cauta UnRarX si Zipeg ( both free ).
sper ca numai pentru jocuri ai bagat windows,daca o sa fi tot timpul in Windows trebuia sa alegi Vaio.
multe lucruri care sunt pentru windows sunt si pentru OS X.
Exemple : MS Office,VLC, Y!M,Google Chrome/Firefox (dar eu zic sa ramai la safari) uTorrent, MSN - and so on
ce nu inteleg eu este ca dece mama mainbi nu sa deschis un magazin APPLE in oradea ca doara sigur se faceau mai mari vanzari decat la cluj unde bate vantu prin magazin:)
Stimati utilizatori ai Mac-urilor, propun ca cel ce vrea sa posteze ceva aici sa fie supus mai intai unui test elementar cum ar fi a b c -ul gramaticii limbii romane sau cum sa folosim eficient alfabetarul sau ceva de genul ” mama de ce nu m-ai dat la scoala?”
Nu de alta dar este pur si simplu obositor sa citesti asa ceva. Niciodata nu am crezut ca scopul acestui forum este maltratarea limbii romane.
Stimati utilizatori ai Mac-urilor, propun ca cel ce vrea sa posteze ceva aici sa fie supus mai intai unui test elementar cum ar fi a b c -ul gramaticii limbii romane sau cum sa folosim eficient alfabetarul sau ceva de genul ” mama de ce nu m-ai dat la scoala?”
Nu de alta dar este pur si simplu obositor sa citesti asa ceva. Niciodata nu am crezut ca scopul acestui forum este maltratarea limbii romane.
Data viitoare să scrii cu diacritice că altfel te ia de urechi Cattus.
salut sunt din oradea si dupa cate am inteles sunt doar 2 macuseri si ei de varsta mea .....as fi interesat sa afu cum as putea rula cu un virtual machine sau cu ceva de genu windows pe macbook-ul meu.Initial ma vrut sami iau un vaio dar mam tot uitat pe net la cele mia bune laptopuri si miam luat pana la urma macbooc pro este ffain dar as avea nevoie de ceva ajutor petru ca nu prea am gasit carti despre folosierea macului:D
ti-ai luat calculatoru’ gresit ember… pentru joace si alea alea trebuia sa iti iei un pc cu placa de 1 gigi si windows șepte! mac-ul nu e pentru tine, esti prea distrat pentru asa ceva.