Scopul aranjarii a fost acela de a mai atrage lumea catre sectiunile Mac - in definitiv despre asta e situl, nu? - si de a mai “calma” discutiile generale care au o pondere mult prea mare (peste 30%).
nu ar fi mai bine sa fim pe subiect?
ca daca vorbim concret, nu avem nevoie de x pagini…. deja subiectele din pagina 4-5-x nu mai au legatura cu titlul threadului…
si apoi ne miram ca unii nu folosesc search / pai cind dai de 200 de comentarii, nu-ti mai arde sa le citesti ca sa gasesti rezolvarea problemei tale
Tudor, nu te-ai gandit si la un “English corner”? Cred ca ar avea succes, ca sunt multi stiutori de Mac pe aici si doritori sa ajute.
Un “English corner” nu stiu daca ar avea vreun sens, poate doar daca tot situl ar fi in engleza. As vrea insa sa avem ca membri niste romani din SUA sau din Europa, pasionati de Mac, care sa ne poata oferi informatii “calde” de acolo, din miezul evenimentelor
Eu m-am gandit ca *poate* ar avea rost, pentru ca este unul din cele mai prompte si civilizate forumuri pe care le-am vazut eu vreodata. Si deci poate ar fi de folos si altora (nu stiu daca ati bagat de seama si voi, dar forumul de la Apple a scazut in calitate cam de un an, un an jumate). Oricum, e doar o idee.
Nu prea sunt din SUA, nu? Eu stiu ca avem din Austria si Italia, poate or mai fi si din alte parti.
Mda, scuze pentru off-topic, ca iar spune lumea ca bat campii…
nu stiu daca ati bagat de seama si voi, dar forumul de la Apple a scazut in calitate cam de un an, un an jumate
Si mie mi s-a parut asta, cred ca din cauza ca intra foarte multa lume cu experienta zero in domeniul Mac (sau chiar al computerelor in general), si mai toti pun intrebari legate de chestiuni elementare. Astfel ca nu prea mai aflu nimic nou de acolo.
Tudor, nu te-ai gandit si la un “English corner”? Cred ca ar avea succes, ca sunt multi stiutori de Mac pe aici si doritori sa ajute.
Nu prea îi văd rostul. Cei care nu știu română au, cu siguranță, alte forum-uri, iar românii stabiliți peste hotare scriu în română, nu? Dar poate nu pricep eu ceva… Adică să fie în macuser.ro mult mai mulți experți decît pe forum-urile în engleză? Se poate. Dacă asta era ideea, atunci de ce nu?
imi place mai mult cum a ordonat tudor structura forumului!
Mie nu, sincer… Argumentul a fost că (prea) mulți se duc repede la prima rubrică și nu mai citesc restul. Adică sînt indisciplinați. Mă îndoiesc de faptul că simpla re-aranjare în pagină îi va disciplina, dar, mă rog, să vedem…
Pai iata ce vedea un vizitator cand intra pe forum. In ordine, erau:
- Anunturi
- Discutii generale
- Sugestii si reclamatii
- Vanzari
- Cumparari
- Locuri de munca
Nu prea suna a forum Mac, nu? Daca mai avea chef sa faca un scroll, dadea si peste Mac OS X si restul, care erau plasate la coada.
Pai iata ce vedea un vizitator cand intra pe forum. In ordine, erau:
- Anunturi
- Discutii generale
- Sugestii si reclamatii
- Vanzari
- Cumparari
- Locuri de munca
Nu prea suna a forum Mac, nu? Daca mai avea chef sa faca un scroll, dadea si peste Mac OS X si restul, care erau plasate la coada.
OK, OK, să vedem… să înțeleg faptul că, după ultima gîlceavă, s-au scos iar rubricile vînzări-scumpărări?