Eu am votat ca vin singur.. dar nu am postat ).. deci imi anunt participarea in mod oficial. Suna interesant ce apregatit Cattus acolo :D Abia astept.
N-am pregătit nimic special, trebuie doar să comandăm ceva minimal, eu am zis 2-3 platouri cu de toate, apoi fiecare ce vrea. Eu mă abonez la omleta City Grill, 9 RON, care e pt 2 persoane, de fapt. Nici cînd am fost flămînd de tot nu am putut s-o biruiesc toată.
Adevărul este că m-a enervat secvența ultimă cu manele la Salamandra, deși l-am rugat insistent pe patron, pe care îl cunosc de ceva ani, să nu mă/ne chinuie cu așa ceva.
Sînt prețuri ceva mai mari decît la Salamandra, dar absolut rezonabile. Nu, nu-l cunosc pe patronul de la City Grill, pur și simplu am fost acolo de cîteva ori, inclusiv cu familia, și mi s-a părut OK, inclusiv muzica discretă și de bun gust (ultima oară, Mireille Mathieu, pe care o și uitasem, sarcina mea fiind să-i fac rost consoartei de ceva muzică a numitei; poate are cineva care vine joia viitoare, sper să apar, de data asta, și cu consoarta, tot macuser pe un imac g5).
Tocmai am confirmat telefonic faptul că joia viitoare vom fi cel puțin 10 persoane, maxim 20. Chiar dacă ar veni mai mult de 20, e loc, cred.
Stai linistit Cattus, ca asa sunt unii patroni, nu-si cunosc interesul. Ca din cate am vazut eu, e cam goala Salamandra la orele alea, asa ca nu se cheama ca-i ocupam mesele fara sa consumam mare lucru…
Si cred ca AlexBuga se referea la ce ai pregatit pentru prezentare…
Btw, o sa avem proiector? Dar o a doua camera? Trepied?
Stai linistit Cattus, ca asa sunt unii patroni, nu-si cunosc interesul. Ca din cate am vazut eu, e cam goala Salamandra la orele alea, asa ca nu se cheama ca-i ocupam mesele fara sa consumam mare lucru…
Si cred ca AlexBuga se referea la ce ai pregatit pentru prezentare…
Nu am proiector, nu am trepied, nu am cameră. Rog pe posesori să vină cu ele. Rețineți că acolo e wireless destul de bun, ultima duminică avea viteză ceva sub 100 kb/sec la download.
La prezentare, hm, ceea ce am deja pe PB, ceea ce e deja pe versiontracker și macupdate (de mult) + ce e deja pe macuser.ro la .RO. Să văd cum naiba le leg una de alta, e destul de mult…
de camera foto e nevoie?
nu conteaza ca oricum o aduc.
o sa fiti afara sau inauntru?
înăuntru, afară nu prea e adecvat, deși mai vedem… peste zi, afară e un chin pt mine, tot timpul claxonează idioții care se blochează unul pe altul și care, oricum, n-ar trebui să parcheze acolo.
Ar fi bine sa avem doua camere, din care una sa stea pe trepied fixata pe proiectie. Dupa care se complica partea cu transferul filmelor, da’ gasim noi o cale…
...Mireille Mathieu, pe care o și uitasem, sarcina mea fiind să-i fac rost consoartei de ceva muzică a numitei; poate are cineva care vine joia viitoare
Am eu un vinil, Apres Toi ii spune. Acusica il fac CD si ti-l aduc.