2 din 7
2
Sondaj
Vin la macuser meeting 27 iulie City Grill Lipscani
Vin singur 17
Vin însoțit (alte 1-2 persoane) 2
Hm, nu prea știu, prefer manelele de la Salamandra 2
Decide soția ulterior întîlnirii 4
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
macuser meeting 27 iulie City Grill Lipscani
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

pe http://www.citygrill.ro se vede bine smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AlexBuga - 21 Iulie 2006 05:45 PM

Eu am votat ca vin singur.. dar nu am postat smile).. deci imi anunt participarea in mod oficial. Suna interesant ce apregatit Cattus acolo :D Abia astept.

N-am pregătit nimic special, trebuie doar să comandăm ceva minimal, eu am zis 2-3 platouri cu de toate, apoi fiecare ce vrea. Eu mă abonez la omleta City Grill, 9 RON, care e pt 2 persoane, de fapt. Nici cînd am fost flămînd de tot nu am putut s-o biruiesc toată.
Adevărul este că m-a enervat secvența ultimă cu manele la Salamandra, deși l-am rugat insistent pe patron, pe care îl cunosc de ceva ani, să nu mă/ne chinuie cu așa ceva.
Sînt prețuri ceva mai mari decît la Salamandra, dar absolut rezonabile. Nu, nu-l cunosc pe patronul de la City Grill, pur și simplu am fost acolo de cîteva ori, inclusiv cu familia, și mi s-a părut OK, inclusiv muzica discretă și de bun gust (ultima oară, Mireille Mathieu, pe care o și uitasem, sarcina mea fiind să-i fac rost consoartei de ceva muzică a numitei; poate are cineva care vine joia viitoare, sper să apar, de data asta, și cu consoarta, tot macuser pe un imac g5).
Tocmai am confirmat telefonic faptul că joia viitoare vom fi cel puțin 10 persoane, maxim 20. Chiar dacă ar veni mai mult de 20, e loc, cred.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 21 Iulie 2006 02:41 PM

bonus: voi veni cu un device de calibrarea a monitorului….
(asa o sa vedem daca merge si pe laptop wink )

păi la PB-ul meu nu a fost bai niciodată să calibrez monitoru’, da’ adu șmecheria aia, știu și eu…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stai linistit Cattus, ca asa sunt unii patroni, nu-si cunosc interesul. Ca din cate am vazut eu, e cam goala Salamandra la orele alea, asa ca nu se cheama ca-i ocupam mesele fara sa consumam mare lucru…

Si cred ca AlexBuga se referea la ce ai pregatit pentru prezentare… wink
Btw, o sa avem proiector? Dar o a doua camera? Trepied?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 21 Iulie 2006 09:47 PM

Stai linistit Cattus, ca asa sunt unii patroni, nu-si cunosc interesul. Ca din cate am vazut eu, e cam goala Salamandra la orele alea, asa ca nu se cheama ca-i ocupam mesele fara sa consumam mare lucru…

Si cred ca AlexBuga se referea la ce ai pregatit pentru prezentare… wink

Nu am proiector, nu am trepied, nu am cameră. Rog pe posesori să vină cu ele. Rețineți că acolo e wireless destul de bun, ultima duminică avea viteză ceva sub 100 kb/sec la download.
La prezentare, hm, ceea ce am deja pe PB, ceea ce e deja pe versiontracker și macupdate (de mult) + ce e deja pe macuser.ro la .RO. Să văd cum naiba le leg una de alta, e destul de mult…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

Vin dar poate pun si “manele de la Salamandra” cat sunt acolo smile

MacBook Pro User adica un user “incins” :D

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 21 Iulie 2006 09:50 PM

Nu, ii intrebam pe respectivii care s-au anuntat cu asa ceva (huk, shadow- parca, si Sergiu)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Proiector aduc eu. Disclaimeru e ca daca nu e catastrofa sau ceva mai rau la munca.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 21 Iulie 2006 10:29 PM

Proiector aduc eu. Disclaimeru e ca daca nu e catastrofa sau ceva mai rau la munca.

Întotdeauna apare ceva neașteptat sau un mic accident. Grav să nu fie. De băut vom bea, de localizat vom localiza - că doar într-un local vom fi…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de camera foto e nevoie?
nu conteaza ca oricum o aduc.

o sa fiti afara sau inauntru?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Vin io cu trepiedu - il scot si il pun de astazi pe hol sa nu il uit.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 22 Iulie 2006 02:02 PM

de camera foto e nevoie?
nu conteaza ca oricum o aduc.

o sa fiti afara sau inauntru?

înăuntru, afară nu prea e adecvat, deși mai vedem… peste zi, afară e un chin pt mine, tot timpul claxonează idioții care se blochează unul pe altul și care, oricum, n-ar trebui să parcheze acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Camera am si eu…insa nu stiu daca mai este nevoie si de ea…
Aduc totusi aparatul ala subtirel de 8MP. smile

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ar fi bine sa avem doua camere, din care una sa stea pe trepied fixata pe proiectie. Dupa care se complica partea cu transferul filmelor, da’ gasim noi o cale…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 21 Iulie 2006 08:02 PM

...Mireille Mathieu, pe care o și uitasem, sarcina mea fiind să-i fac rost consoartei de ceva muzică a numitei; poate are cineva care vine joia viitoare

Am eu un vinil, Apres Toi ii spune. Acusica il fac CD si ti-l aduc.

2 din 7
2