Cre’ ca tot Salamandra e pentru noi. Vorba lui dacu: aici e prea central pentru noi, e pentru windows…
Mda, cine dracu’ să creadă că n-ai voie să proiectezi! Deocamdată, back to Salamandra. Ei, dar - din cînd în cînd - o variație nu strică.
Deci ultima joi din august, cine o fi p-aici, la Salamandra. Dacă n-aveți alte idei, desigur…
Am mai stat eu si m-am gandit de ce dracu’ nu le-a convenit si singura explicatie ar putea fi ca pentru conferinte / congrese sau ce naiba au crezut ei ca facem acolo, pretul ar fi mult mai mare, ca ar presupune inchirierea salii. Naiba sa-i ia, ca doar nu deranjam pe nimeni si intotdeauna lasam bacsis serios.
In august eu n-o sa pot veni, o sa fiu in Guatemala, unde o sa scutur palmieru’ sa cada cocosu’. Daca o sa am net p-acolo pun poze pe site-ul meu (cel din semnatura).
Altero… sa te distrezi nene. Am vazut la tine pe site ca ai cam facut inconjurul lumii (asa intre ghilimele). Super tare nene. Eu ma screm de 2 ani sa ajung in Ibiza, iar dupa ce am vazut “It’s all gone, Pete Tong” filmul cu dj-ul acela care a surzit, “inspirat din realitate” (teapa sa stiti) parca si mai rau m-a apucat dorul.
mie mi-a placut ca au fost multi. nu mi-a placut ca ne servea bosorogu ala cretin, si erau o gramada de tipe frumoase.
100000 100g de vinete? :(
altero da le pui cand vii altfel nu? avem noi la citi gryll net si nu au aia?
Singurele explicatii care mi le pot da eu vizavi de “expulzarea” noastra de-acolo sunt:
1. Vorba lui Altero, conferinte = alte preturi (inchiriere sala);
2. (cam trasa de par) Frica de copyright, ca ei nu prea intelegeau ce proiectam noi acolo…
Oricum, magari!!! Nu mai calca picior de Steji la nici un City Grill de-acu’!
In alta ordine de idei, peste vreo ora - doua descarc ce-am filmat si pun brutu’ pe G5 si pe Server. Pe G5 nu stiu daca merge (acum am activat accesul FTP) iar pe server, se stie de luna trecuta: user - macuser, pass: macuser.
OK Steji, o sa iau filmul de la tine si o sa-l combin cu celelalte doua (al meu si al lui nevrozel, pe care l-am pus inca de ieri pe PBul meu). Chestia e ca o sa am timp doar spre dupa amiaza si ceva maine. Dar se face.
Luca, si cine a mai facut poze, trimite-ti-le cumva ca sa le pot integra in film.
Si da, am fost multi: 24. Inclusiv un MacUser care se va naste nu peste mult timp (veti vedea in poze…)
Am mai stat eu si m-am gandit de ce dracu’ nu le-a convenit si singura explicatie ar putea fi ca pentru conferinte / congrese sau ce naiba au crezut ei ca facem acolo, pretul ar fi mult mai mare, ca ar presupune inchirierea salii. Naiba sa-i ia, ca doar nu deranjam pe nimeni si intotdeauna lasam bacsis serios.
In august eu n-o sa pot veni, o sa fiu in Guatemala, unde o sa scutur palmieru’ sa cada cocosu’. Daca o sa am net p-acolo pun poze pe site-ul meu (cel din semnatura).
Guatemala?! Nu uita ceva muzică locală, să auzim și noi…