5 din 7
5
Sondaj
Vin la macuser meeting 27 iulie City Grill Lipscani
Vin singur 17
Vin însoțit (alte 1-2 persoane) 2
Hm, nu prea știu, prefer manelele de la Salamandra 2
Decide soția ulterior întîlnirii 4
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
macuser meeting 27 iulie City Grill Lipscani
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cre’ ca tot Salamandra e pentru noi. Vorba lui dacu: aici e prea central pentru noi, e pentru windows…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 28 Iulie 2006 12:30 AM

Cre’ ca tot Salamandra e pentru noi. Vorba lui dacu: aici e prea central pentru noi, e pentru windows…

Mda, cine dracu’ să creadă că n-ai voie să proiectezi! Deocamdată, back to Salamandra. Ei, dar - din cînd în cînd - o variație nu strică.
Deci ultima joi din august, cine o fi p-aici, la Salamandra. Dacă n-aveți alte idei, desigur…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ma, ce rau imi pare ca n-am putut veni! Da’ chiar n-am putut! Cind v-a zis sa stingeti proiectoarele trebuia sa fiu io acolo!

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu, de video proiector nu le-a placut…

Am mai stat eu si m-am gandit de ce dracu’ nu le-a convenit si singura explicatie ar putea fi ca pentru conferinte / congrese sau ce naiba au crezut ei ca facem acolo, pretul ar fi mult mai mare, ca ar presupune inchirierea salii. Naiba sa-i ia, ca doar nu deranjam pe nimeni si intotdeauna lasam bacsis serios.

In august eu n-o sa pot veni, o sa fiu in Guatemala, unde o sa scutur palmieru’ sa cada cocosu’. Daca o sa am net p-acolo pun poze pe site-ul meu (cel din semnatura).

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Altero… sa te distrezi nene. Am vazut la tine pe site ca ai cam facut inconjurul lumii (asa intre ghilimele). Super tare nene. Eu ma screm de 2 ani sa ajung in Ibiza, iar dupa ce am vazut “It’s all gone, Pete Tong” filmul cu dj-ul acela care a surzit, “inspirat din realitate” (teapa sa stiti) parca si mai rau m-a apucat dorul.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mie mi-a placut ca au fost multi. nu mi-a placut ca ne servea bosorogu ala cretin, si erau o gramada de tipe frumoase.
100000 100g de vinete? :(
altero da le pui cand vii altfel nu? avem noi la citi gryll net si nu au aia? smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Singurele explicatii care mi le pot da eu vizavi de “expulzarea” noastra de-acolo sunt:
1. Vorba lui Altero, conferinte = alte preturi (inchiriere sala);
2. (cam trasa de par) Frica de copyright, ca ei nu prea intelegeau ce proiectam noi acolo…
Oricum, magari!!! Nu mai calca picior de Steji la nici un City Grill de-acu’!
In alta ordine de idei, peste vreo ora - doua descarc ce-am filmat si pun brutu’ pe G5 si pe Server. Pe G5 nu stiu daca merge (acum am activat accesul FTP) iar pe server, se stie de luna trecuta: user - macuser, pass: macuser.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator

OK Steji, o sa iau filmul de la tine si o sa-l combin cu celelalte doua (al meu si al lui nevrozel, pe care l-am pus inca de ieri pe PBul meu). Chestia e ca o sa am timp doar spre dupa amiaza si ceva maine. Dar se face.
Luca, si cine a mai facut poze, trimite-ti-le cumva ca sa le pot integra in film.

Si da, am fost multi: 24. Inclusiv un MacUser care se va naste nu peste mult timp (veti vedea in poze…)

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 28 Iulie 2006 04:26 AM

Nu, de video proiector nu le-a placut…

Am mai stat eu si m-am gandit de ce dracu’ nu le-a convenit si singura explicatie ar putea fi ca pentru conferinte / congrese sau ce naiba au crezut ei ca facem acolo, pretul ar fi mult mai mare, ca ar presupune inchirierea salii. Naiba sa-i ia, ca doar nu deranjam pe nimeni si intotdeauna lasam bacsis serios.

In august eu n-o sa pot veni, o sa fiu in Guatemala, unde o sa scutur palmieru’ sa cada cocosu’. Daca o sa am net p-acolo pun poze pe site-ul meu (cel din semnatura).

Guatemala?! Nu uita ceva muzică locală, să auzim și noi…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in ordine cronologica

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ordinea de dupa primele.
ieri m-am convins ca vreau neaparat MB.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Frate.. ce cald mi-era smile) Arat ca dracu nebarbierit smile)

BRB: Ma duc sa ma rad smile

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

oameni buni, eu m-am gandit ca cel mai bine este sa avem un slideshow online. si nu unul oarecare ci pe cel de pe osx.

http://www.ralcr.com/macuser/

daca tudor e de acord sa si-l puna pe site il voi cosmetiza astfel incat sa semene mai mult cu originalul.
enjoy. ATENTIE, versiune in lucru

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator
Steji - 28 Iulie 2006 12:49 PM

peste vreo ora - doua descarc ce-am filmat si pun brutu’ pe G5 si pe Server.

Pe ftp ma conectez frumos, dar acolo nu e decat filmul de data trecuta.
Sa dai si tu un țignal cand il pui p-ăsta nou.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Administrator
.ral:cr - 28 Iulie 2006 03:07 PM

oameni buni, eu m-am gandit ca cel mai bine este sa avem un slideshow online. si nu unul oarecare ci pe cel de pe osx.

http://www.ralcr.com/macuser/

daca tudor e de acord sa si-l puna pe site il voi cosmetiza astfel incat sa semene mai mult cu originalul.
enjoy. ATENTIE, versiune in lucru

Foarte misto!

5 din 7
5