Gata! E-acolo. Pentru masochisti avem un fisier 27.02.avi de 5.32 Gb (conexiune de 25 kbps ) si unul editat.mpg de 131 Mb.
@Altero: fisierul mic e comprimat pt. net. Daca nu e de-ajuns pt. tine, vorbim pe messenger, ne-ntalnim si iti dau DVD-ul cu el comprimat full quality.
Tipati daca ati reusit sa va conectati la G5 sa stiu si eu daca merge ca luna trecuta m-am chinuit cu Altero vreo 2 zile
EDIT: Ar fi frumos sa mearga, ca G5-ul e pe o conexiune de 10 Mbps fata de Server care e pe un RTL de 192 kbps.
Tipati daca ati reusit sa va conectati la G5 sa stiu si eu daca merge ca luna trecuta m-am chinuit cu Altero vreo 2 zile
EDIT: Ar fi frumos sa mearga, ca G5-ul e pe o conexiune de 10 Mbps fata de Server care e pe un RTL de 192 kbps.
Pozele mele (3) si ale lui ral.cr, pe site-ul meu. Tot acolo o sa pun si alte poze, daca mai primesc si torrentul de film, cand o fi gata (poate maine, poate duminica), ca am luat bucata de la Steji doar pe la 9 seara.
Cre’ ca tot Salamandra e pentru noi. Vorba lui dacu: aici e prea central pentru noi, e pentru windows…
Ba sa-mi dati voie! Elegant pt Windows? Cred ca glumiti: un PC care se respecta e INTOTDEAUNA un PC desfacut, cu matzele afara si cu scobitori infipte te miri unde! Eu cred ca nimic nu e prea elegant pt Mac!
Cre’ ca tot Salamandra e pentru noi. Vorba lui dacu: aici e prea central pentru noi, e pentru windows…
Ba sa-mi dati voie! Elegant pt Windows? Cred ca glumiti: un PC care se respecta e INTOTDEAUNA un PC desfacut, cu matzele afara si cu scobitori infipte te miri unde! Eu cred ca nimic nu e prea elegant pt Mac!
Imi pare rau ca acest forum nu suporta emoticonurile din YM ca aveam unul care reflecta perfect starea mea de spirit actuala. Cel cu omuletzu’ care se tavaleste pe jos de ras.
Atunci sa-nteleg ca e o diferenta de… protocol sau mai stiu eu ce, intre DC++ si FTP? Pt. ca eu de pe DC++, pe conexiunea asta descarc cu 1 - 2 Mbps… Poate conexiunea ta te limiteaza.
M-am legat la G5-ul lui Steji si merge descarcatul cu 25 - 175 kbps. Nu e prea constant downloadul, dar i-am dat drumul la fisierul de 1,35 GB, pentru ca cel mic este mpeg1, la rezolutie foarte mica. Oricum mai am alte treburi pe aici, poate am tot filmul pana am ceva timp sa ma apuc de editat.