Atunci sa-nteleg ca e o diferenta de… protocol sau mai stiu eu ce, intre DC++ si FTP? Pt. ca eu de pe DC++, pe conexiunea asta descarc cu 1 - 2 Mbps… Poate conexiunea ta te limiteaza.
Se prea poate. In DC trag foarte greu, la torente merge si cu 100-150-200.
M-am legat la celalalt server (drumuri…). Acolo am constant 12.3k/s. Deci pana maine seara poate-l termin. Nu-l lua de acolo.
Primul torent e gata. E pe pagina mea si este filmarea de inceput a lui nevrozel, din care am mai scos cate ceva. Are 3 minute si ceva si vreo 16 mega.
Al doilea film, cu prezentarea, inca se coace, s-ar putea sa nu fie gata pana va trebui sa plec, asa ca il pun cel tarziu mai pe seara.
I-am dat drumul primului torent, aveti rabdare, la inceput merg mai greu. Tineti-le in viata!
fratilor, aveti ceva cu torentele… daca nu depaseste 200 mb ma ofer eu sa il las in public la mine pe .mac
este foooooarte stresant cu torentele astea, pleaca unu , vine altu, plictisitor…
ce bine era daca am fi avut si noi hub… inca… prietenii stiu de ce
Sunt de acord ca merg mai prost decat ma asteptam torentele, dar cred ca e si din cauza noastra, ca nu le lasam deschise suficient.
Data trecuta am pus filmul pe siteul meu si s-a depasit limita de transfer si mi-au blocat .mac-ul vreo saptamana.
Anyway, am pus si al doilea torent, cel cu (inceputul de) prezentarea lui Cattus. Adresa e aceeasi.
Filmul are 16 minute jumate si 78,2 megi.
Ofer o conexiune cZone spre downloadat fişiere (pentru mai tot bucureştiul e viteză mare, de ordinul sute kB/s). Mă apuc acum să trag torrent-ul. Alternativ, dacă doreşte cineva să-mi facă upload, daţi pe pm să vă zic cum.
Am luat eu de proba de la tine pe ala de 16 mega si a mers cu 173 k, constant si frumos. Maximul la conexiunea mea e cam 180 k (Astral, Bucuresti).
Doar ca fisierul are extensia .m4v.txt si deci trebuie scoasa partea cu txt dupa download.
Descarcat! Pt. doritori exista de-acum si varianta FTP pe Serverul meu (user: macuser; pass: macuser) cu o conexiune kkcioasa sau pe G5-ul meu, unde am o conexiune buna, dar masina nu este publica, deci imi rezerv dreptul de a selecta utilizatorii (pentru user/pass -> PM).