convert itunes library in mp3 (vreau sa ard disc mp3)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

cum pot sa schmb itunes library in mp3 (vreau sa ard disc mp3)?
faza cu import de pe cd o stiu te duci in preferences si schimbi acolo import mp3,
dar eu am ditamai library si vrea sa fac asta automat,este vreun plugin ceva?

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

deci tu tot ce ai in library nu este mp3? dar ce este?

pe de alta parte sa scrii mp3 doar setezi de la preferinte la burn sa scrie mp3 si gata

al 3-lea rand chiar ca m-a zapacit, ce ai vrut de fapt sa spui? ca ai mai multe cd-uri si vrei sa le faci mp3 si sa le rescrii? asta se face cum stii si tu, import si apoi scrii mp3, manual smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

pai imi zice ca nu pot scrie un disc mp3 pentru ca muzica a fost importanta diferit

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Selectezi ce vrei din biblioteca (daca vrei tot, faci mar+A). Daca ai deja setat in preferences, la import, mp3, atunci te duci in Advanced > Convert Selection to mp3.
Atentie insa ca vei pierde din calitate prin recompresie.

Ca sa vezi ce format are piesa respectiva faci mar+I si in tabul Summary iti spune la Kind ce format e. Dar indiferent de format, daca ii spui sa iti arda ca mp3, le va converti ca atare si vei avea un disc cu mp3-uri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mindsoul - 21 Iulie 2006 12:32 PM

pai imi zice ca nu pot scrie un disc mp3 pentru ca muzica a fost importanta diferit

daca ti-a dat medajul asta inseamna ca ai unele melodi in fomat AAC (m4v)
trebuie ca tot ce scrii pe un CD sa fie ori mp3 ori m4v

atentie - unele CD playere nu stiu formatul “mp3 Disc” chiar daca spun ca pot face play la mp3
cel mai bine le scrii ca “Data” cu Toast-ul; in varianta asta nu ai treaba cu mp3 sau m4v; le poti arde pe ambele
eu am marea majoritate a colectiei de mp3 (m4v) scrisa pe DVD in format Data ca sa o pot asculta pe HomeCinema
in format mp3 Disc s-ar putea sa ai probleme; de altfel si iTune te avertizeaza in acest sens

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06

ca tot am invatat o super scula, automator, nu am mac in fata, dar se prea poate sa ai optiune sa convert to mp3 grin

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mindsoul - 21 Iulie 2006 06:22 AM

cum pot sa schmb itunes library in mp3 (vreau sa ard disc mp3)?
faza cu import de pe cd o stiu te duci in preferences si schimbi acolo import mp3,
dar eu am ditamai library si vrea sa fac asta automat,este vreun plugin ceva?

Multora întrebarea li se poate părea aiurea, dar nu este: iTunes importă/salvează în format m4a, iar dacă - de ex. - tragi un CD în toast ca mp3, alea vor fi, de fapt, tot m4a (deși nu apare nici un mesaj de avertizare). Urmarea este că, într-un cititor „normal” de mp3, nu vor fi citite.
Ca atare, soluția este să bagi în Library ceea ce vrei și să tragi din iTunes ca mp3.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…