1 din 2
1
Se poate schimba carcasa la un ipod video 30G
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.10.05

Din neatentie dragul meu frate a purtat ipodul in buzunare fara husa si acum arata jalnic deabia se mai vede ecranul. Slefuitul iese din discutie caci nu a rezolvat nimic, am incercat cu toate solutile posibile si nimic. Se poate schimba carcasa? Eu am cautat afara si nu am gasit mai nimic.
Daca stie cineva un magazin unde pot sa ii schimba carcasa raman datator:)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tare m-as mira sa se poata schimba carcasa.
Sigur nu merge cu slefuitul? La mine a facut minuni un tubulet de Displex (de la Ultra Pro) la un iPod Photo.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.10.05

Nope. nu merge :( am incercat si am frecat de mi-au iesit ochii din cap.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Displex-ul ala merge si el pt zgarieturi “omenesti”
sigur nu a avut ceva smirghel prin buzunare
LOL

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.07.06
ra - 21 Iulie 2006 12:10 PM

Din neatentie dragul meu frate a purtat ipodul in buzunare fara husa si acum arata jalnic deabia se mai vede ecranul. Slefuitul iese din discutie caci nu a rezolvat nimic, am incercat cu toate solutile posibile si nimic. Se poate schimba carcasa? Eu am cautat afara si nu am gasit mai nimic.
Daca stie cineva un magazin unde pot sa ii schimba carcasa raman datator:)

din cate am vazut eu, se poate shimba carcasa desi se recomanda personal autorizat. aici este un link unde gasesti carcase si tool kits DAR nu cred ca e indicat sa ‘operam’ noi un iPod. http://www.ipodmods.com/shop/ipod-parts.html  wink

acuma vine si intrebarea mea: Exista vreun service autorizat in Romania pt iPods? just in case… sau ne apucam sa trimitem colete prin DHL la APPLE?:roll:
Eu am un iPod Video 5th generation de 30GB si il folosesc destul de mult… si totusi la un moment dat va trebui sa ii schimb bateria… dupa ce ca asta ma va costa cca. 45$ n-as mai vrea sa mai dau inca atata pe transport la Apple si mai e si ‘manopera’  confused

Pt ca il am de cand a aparut, chiar si cu huse, tot am zgarieturi de praf… stiti ceva creme polish care ar functiona? Vazusem ca cineva mentiona de un ‘Displex’ de la Ultra PRO. Preturi si rezultate?... merci

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

se poate schimba bateria si la noi. Despre carcasa.. insa nu cred.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

ai cumva idee unde anume se poate schimba?... totusi ma gandesc ca daca se schimba bateria aici [pe undeva], se poate schimba si fata… ca tot trebuie desprinsa pt a ajunge la baterie… cred… smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

pai.. cred ca la IRIS. LA MacGallery pe site au la service pret pentru schimbarea bateriei. Si banuiesc ca ei se duc la IRIS. Deci.. iti sugeerz sa te duci direct la ei. Au sediul undeva pe la Dorobanti, imi scapa numele strazii… intre Mario Plaza si Perla sunt 2 strazi.. cea de langa Mario, e o vila mare pe la nr.35 parca, cu Apple pe geam :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

okay. merci mult. deduc ca e in Bucuresti. e bine de stiut, eu fiind din Cluj. thanks! cheers! :D

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

————————-
(de asta e trecuta o rubrica cu locatia, la profil… wink )

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

la cati romani au iPods… nu cred ca puneau service in fiecare oras al tarii… Alex putea fi foarte usor timisorean si sa imi recomande Iris-ul din Bucuresti, ca singura locatie unde se schimba baterii LOL ... deci cam irelevanta obiectia ta wink Ii multumesc ca oricum m-a lamurit!!  grin

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu obiectie ci atentie la detalii!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
altero - 21 Iulie 2006 12:35 PM

Tare m-as mira sa se poata schimba carcasa.
Sigur nu merge cu slefuitul? La mine a facut minuni un tubulet de Displex (de la Ultra Pro) la un iPod Photo.

cheese tocmai am terminat de slefuit iPod-ul cu Displex! E ca nou!!! nici urma de zgarietura, ce mai!? parca acum l-am scos pt prima data din cutie!  cheese  cheese

va mai trebui slefuita partea metalica… poate aveti ceva sugestii de produse si acolo

Altero, tenchiu tenchiu!  grin

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
moxx - 21 Iulie 2006 05:46 PM

ai cumva idee unde anume se poate schimba?... totusi ma gandesc ca daca se schimba bateria aici [pe undeva], se poate schimba si fata… ca tot trebuie desprinsa pt a ajunge la baterie… cred… smile

Păi la MacGallery, Noumax, Transilvae Grup sau, generic, la GT Batteries, ăștia au sau comandă orice baterie vrei (în spatele Pieței Alba Iulia, am uitat cum se cheamă strada, pe prima stradă după Banca Transilvania cum mergi spre Bariera Vergului = Piața Muncii = Piața Hurmuzachi).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.09.06

si carcasa ipod-ului meu s-a zgariat.. mai ales spatele.. asa ca am cautat solutii.. si am dat de site-u asta :
http://playlistmag.com/reviews/2005/08/scratchremove/index.php
radtech - ice cream pare a fi cel mai eficient( http://www.radtech.us/Products/IceCreme.aspx  )din pacate se pare ca la noi nu se gasesc.. asa ca sfaturile de acolo nu sunt de folos decat celor care au posibilitatea de a-si comanda de afara.. smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

A incercat cineva cu discul de pâslă la polior/bormasină ? Asta ar trebui sa curete perfect partea metalică (dar va toci un pic si din logo-ul apple)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

1 din 2
1