2 din 2
2
Donatii comunitatea Macuser.ro
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Am vaga senzație că întîlnirea e pt a stabili detaliile și nu pt. a veni cu ce e de donat…
Greșesc?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

Pai senzatia asta o am si eu,dar daca tot vin pana acolo si timpul liber este un termen aproape necunoscut pt mine,am zis sa nu vin cu mana goala.
De aceea am specificat ca vreau lamuriri.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.02.09

ei uite ca ai ocazia acum sa ajungi la Verde, chiar daca nu mai e verde pe acolo mai nimic grin dar au o inka excelenta spre formidabila si un art break daca vrei sa vii cu fetita wink

deci ne vedem acolo!

MaC® - 27 Decembrie 2009 08:37 PM

Carevrazică bine!...
am vrut în vară s-ajung acolo la oarece întîlnire verde smile cu bițiclete… n-am ajuns… uite că lumea-i mică.
Mno, luching foruărd to sii iu ol…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Pe 5 ianuarie va fi la Verde Cafe un camion pentru cei care doresc sa nu vina cu mana goala. Camionul va pleca spre UNICEF, unde in momentul in care avem toate produsele vom putea incepe sa facem cele 45 de pachete, care vor fi duse direct la copii de catre noi. Evident, dat fiind timpul scurt sper intr-un numar considerabil de donatii pe data de 5 ianuarie, mai ales banii colectati vor fi utilizati pentru achizitionarea unor produse din lista mentionata.
Bineinteles, ca persoanele care vor sa faca donatii in zilele urmatoare dar nu mai tarziu de 10 ianuarie (pentru aceasta campanie) pot veni la intalnire doar ca sa ne cunoastem.

Sunt “echipata” pentru ambele situatii wink

cristi_tnt - 27 Decembrie 2009 09:58 PM

Pai senzatia asta o am si eu,dar daca tot vin pana acolo si timpul liber este un termen aproape necunoscut pt mine,am zis sa nu vin cu mana goala.
De aceea am specificat ca vreau lamuriri.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

exact asta am vrut sa aud
Merci.

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

merci io! wink
c u all there!

cristi_tnt - 27 Decembrie 2009 11:59 PM

exact asta am vrut sa aud
Merci.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

REMINDER:

Va rog sa nu uitati de intalnirea de maine si mi-ar fi de mare folos daca ati putea confirma participarea voastra

Sa aveti un inceput de an excelent, cu fruntea cat mai putin incretita! wink

Sa ne vedem cu bine!

miha_nadia - 27 Decembrie 2009 07:00 PM

Dragii mei,

Revin cu informatii legate de intalnire. M-am gandit ca acum foarte multi sunt deja plecati in vacanta si nu pot participa la campania noastra. In acest sens, cei care vor dori sa faca donatii sunt asteptati la Verde Cafe,unde am rezervat un spatiu pentru intalnirea noastra, in data de 5 ianuarie 2010 incepand cu ora 19:00. Am ales Verde Cafe pentru ca, dupa cum spune cineva, este un loc pentru oameni deschisi la minte si la suflet asa cum ati demonstrat wink http://urbankid.ro/evenimente/intalniri-de-mamici/hai-la-o-inka-la-verde-cafe-524.
Detalii despre locatie pot fi gasite pe http://www.verdecafe.ro.

Daca intampinati dificultati ma puteti contacta la nr. 0723.433.816 si la adresa de mail ..

Va astept cu drag in numar cat mai mare! grin

Mihaela

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Din motive de sanatate (am inceput anul prost) eu nu pot sa vin pentru ca sint imobilizat la pat,hernie de disc.
Ramane sa vad ce amic gasesc dispus sa treaca sa va aduca powermacul acela.
La multi ani si va doresc ca in anul acesta sa fiti SANATOSI!
Cu restul va descurcati voi….

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

@cristi_tnt: Insanatosire grabnica!! Multumim pt urari! Daca ai nevoie de recomandari medici sau orice altceva, let us know grin La multi ani si multa, multa sanatate sa ai in 2010!

Se pare ca nu avem multe confirmari :-( eu oricum voi fi acolo insa dat fiind numarul de confirmari nu voi inchiria camionul pt maine

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member

Salutare,

Multumesc mult pentru ajutor celor care au contribuit! Din pacate, nu avem prea multe lucruri stranse, insa speranta moare ultima grin Va dau mai multe informatii in speranta ca vom mai reusi sa adunam cateceva. Imi permit sa recomand si multiplicarea mesajului in retelele voastre de cunostinte

De asemenea, va transmit si coordonatele bancare:
Titular cont: Fundatia Dezvoltarea Popoarelor
Banca: UniCredit Tiriac Bank, Bucuresti, sucursala Norilor
Cont: RO56BACX 0000 0007 3135 9036

Sa aveti o saptamana usoara!

Fișiere atașate
FDP.zip  (Dimensiune Fişier 449 - Downloads: 71)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
miha_nadia - 10 Ianuarie 2010 03:33 PM

Salutare,

Multumesc mult pentru ajutor celor care au contribuit! Din pacate, nu avem prea multe lucruri stranse, insa speranta moare ultima grin Va dau mai multe informatii in speranta ca vom mai reusi sa adunam cateceva. Imi permit sa recomand si multiplicarea mesajului in retelele voastre de cunostinte

aoleu, Nadia dragă, nu puteați găsi un nume mai stalinist ca ăsta: proletari din toate țările, înfrățirea între popoare etc. Astea mie îmi evocă timpuri cumplite.
da, just, e importantă denotația, nu conotația. Cine v-a dat ideea acestui nume, vai de zilele mele?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member

nu stiu cine a pus numele organizatiei, de ce si cum. asa cum spuneai si tu, acum important este sa-i ajutam wink foarte greu vor mai scapa de acest nume wink

Cattus Thraex - 10 Ianuarie 2010 07:32 PM
miha_nadia - 10 Ianuarie 2010 03:33 PM

Salutare,

aoleu, Nadia dragă, nu puteați găsi un nume mai stalinist ca ăsta: proletari din toate țările, înfrățirea între popoare etc. Astea mie îmi evocă timpuri cumplite.
da, just, e importantă denotația, nu conotația. Cine v-a dat ideea acestui nume, vai de zilele mele?

2 din 2
2