Ce aplicatii aveti instalate pe ipod sau iphone ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Salutare tuturor !
Ma tot uitam pe forum sa vad daca exista vreo lista de aplicatii pe cae userii de ipod sau iphone le folosesc ( mai mult sau mai putin ).
Bineinteles ca se naste intrebarea Pentru Ce un asemenea topic ? Poti intra pe AppStore si iei ce iti trebuie .
Boooon , dar de unde stiu eu ca acea aplicatie este CEEA CE imi Trebuie ?
Experimentez si iarasi experimentez ? Cu timpul cum stam ?
Asa ca , eu unul , consider ca este binevenita o lista cu ceea ce mai folostiti pe gadgeturile voastre.
Ca sa incep primul :

mplayer - player ptr fisiere multimedia
vlc4iphone - player fisiere multimedia si streamuri audio / video online
WiFiFoFum - scaner ptr puncet de acces wireless
IM+    - client ptr messagerie multiprotocol
QuickOffice - solutie Office ptr ipod / iphone
Radioshift - player radiouri online
WunderRadio - player radiouri online ( stie sa introduci streamurile by hand )
ezShare - File Sharing de pe ipod / iphone pe PC sau Mac
RemotePad - transformi ipod-ul in touchpad ptr Mac-ul tau
Fieldrunners - un joc genial - try it
iWiki - search engine in wikipedia ( face cache local daca doresti )
OffMaps - OfflineMaps - iti permite sa downloadezi harti pe ipod sau iphone direct de pe serverele offmaps ( pina acum m-a scos din incurcatur ain multe locatii ). Daca ai iphone te poate si localiza.
Awaken - transformi ipod-ul sau iphone-ul in ceas cu alarma
Air Mouse - transformi ipod-ul sau iphone-ul in AirMouse sau touchpad ptr sistemul tau . Are client de PC sau MAC. Are doua moduri de functionare , touchpad sau mouse bazat pe acceerometrul din ipod/iphone . Poti lua mouseul in mina si prin miscari pe axele x, y si z misti mouseul pe ecran. Are 5 stele din 5 in ceea ce ma priveste .
Browser - un alt browser ptr web
JaaduVNC - client ptr VNC
LogMeIn - Remote desktop over web . Poti acesa orice calculator din orice colt al lumi cata vreme are acces la internet daca bineinteles rulezi un server LogMeIn pe sistem.
myPANTONE - utilitar cu ajutorul caruia poti alege ce nunate de culori doresti
VLC Remote - comanda prin wi-fi a VLC-ului - utila sa dai comenzi mac-uli fara sa te ridici din fotoliu daca nu ai telecomanda
AirVideo - daca doresti sa vizionezi filmele tale preferate over wi-fi in casa ( pe iphone sau ipod ) sau pe internet , este solutia optima. Stie sa faca live transcoding daca fisierul video nu este suportat de ipod / iphone. Este ideal daca ai cablu AV la ipod/iphone si vrei sa vezi filmele de pe iMAC sau PC pe tv-ul din dormitor , sufragerie .... Daca toata familia are ipod sau iphone fiecare se poate uita la ce vrea.

Cam atat.

Numai de bine si Sarbatori fericite !!!

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

este un topic de aplicatii recomandate in sectiunea iPhone, poate acolo vrei sa te uiti.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 10.01.10

sal
merci de lista de appsuri. si eu ma confruntam cu aceeasi problema dupa sarbatori.
eu testez si ce imi place ramane, ce nu DEL.
lista urmatoare cuprinde apssurile deocamdata ramase smile
1. aNote Light
2. iBearMoney
3. VehiCal
4. Y!Messenger
5. Skype
6. Facebook
7. Curs Valutar
8. Dictionar EN
9. TAO
10. roDEX
11. roRadio