Salutare tuturor !
Ma tot uitam pe forum sa vad daca exista vreo lista de aplicatii pe cae userii de ipod sau iphone le folosesc ( mai mult sau mai putin ).
Bineinteles ca se naste intrebarea Pentru Ce un asemenea topic ? Poti intra pe AppStore si iei ce iti trebuie .
Boooon , dar de unde stiu eu ca acea aplicatie este CEEA CE imi Trebuie ?
Experimentez si iarasi experimentez ? Cu timpul cum stam ?
Asa ca , eu unul , consider ca este binevenita o lista cu ceea ce mai folostiti pe gadgeturile voastre.
Ca sa incep primul :
mplayer - player ptr fisiere multimedia
vlc4iphone - player fisiere multimedia si streamuri audio / video online
WiFiFoFum - scaner ptr puncet de acces wireless
IM+ - client ptr messagerie multiprotocol
QuickOffice - solutie Office ptr ipod / iphone
Radioshift - player radiouri online
WunderRadio - player radiouri online ( stie sa introduci streamurile by hand )
ezShare - File Sharing de pe ipod / iphone pe PC sau Mac
RemotePad - transformi ipod-ul in touchpad ptr Mac-ul tau
Fieldrunners - un joc genial - try it
iWiki - search engine in wikipedia ( face cache local daca doresti )
OffMaps - OfflineMaps - iti permite sa downloadezi harti pe ipod sau iphone direct de pe serverele offmaps ( pina acum m-a scos din incurcatur ain multe locatii ). Daca ai iphone te poate si localiza.
Awaken - transformi ipod-ul sau iphone-ul in ceas cu alarma
Air Mouse - transformi ipod-ul sau iphone-ul in AirMouse sau touchpad ptr sistemul tau . Are client de PC sau MAC. Are doua moduri de functionare , touchpad sau mouse bazat pe acceerometrul din ipod/iphone . Poti lua mouseul in mina si prin miscari pe axele x, y si z misti mouseul pe ecran. Are 5 stele din 5 in ceea ce ma priveste .
Browser - un alt browser ptr web
JaaduVNC - client ptr VNC
LogMeIn - Remote desktop over web . Poti acesa orice calculator din orice colt al lumi cata vreme are acces la internet daca bineinteles rulezi un server LogMeIn pe sistem.
myPANTONE - utilitar cu ajutorul caruia poti alege ce nunate de culori doresti
VLC Remote - comanda prin wi-fi a VLC-ului - utila sa dai comenzi mac-uli fara sa te ridici din fotoliu daca nu ai telecomanda
AirVideo - daca doresti sa vizionezi filmele tale preferate over wi-fi in casa ( pe iphone sau ipod ) sau pe internet , este solutia optima. Stie sa faca live transcoding daca fisierul video nu este suportat de ipod / iphone. Este ideal daca ai cablu AV la ipod/iphone si vrei sa vezi filmele de pe iMAC sau PC pe tv-ul din dormitor , sufragerie .... Daca toata familia are ipod sau iphone fiecare se poate uita la ce vrea.
Cam atat.
Numai de bine si Sarbatori fericite !!!