un downloader pt megaupload et.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.07.06

Salutare
De-abia am intrat si eu in clubul mac-erilor (?) cu superbul imac de 20’‘, dupa indelungate cercetari in domeniul mac vs. pc. Nu puteam sa fac o alegere mai buna, nu cred ca trebuie sa va mai explic voua de ce…
Oricum, problema nr 1 a fost de la inceput sa gasesc softuri asemanatoare cu ce aveam pe pc. Asta mananca intr-adevar ceva timp, toate fiind mai underground, asa. Totusi, am reusit sa gasesc tot ce mi-am propus, si sunt foarte multumit de programelele speciale ale jucariei asteia.
In fine, un singur lucru n-am gasit, nici nu stiu daca exista. Un program de download pt site-uri gen megaupload, rapidshare etc. (site-uri cu fisiere uploadate de useri). Ceva gen asta http://www.dimonius.ru.
Daca stie cineva, mi-ar fi de mare ajutor…
Atat deocamdata, o sa mai revin cu intrebari de boboc pe parcurs. cheese

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu inteleg ce iti trebuie, iar pagina aia e in rusa, pe care n-o stiu.
Daca te referi la un manager de download, are Safari integrat unul, si mai exista si altele, cum ar fi Speed Download.

Dar banuiesc ca altceva vrei tu…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sau iGetter! Nu e chiar free, dar nu te bate la cap! E OK! Si se integreaza cu toate browserele!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca am inteles bine ce vrei…. uita-te aici: http://ibiet.com/  Nu totdeauna este disponibil. Trebuie sa faca rost si de conturi premium.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Xanthrax - 22 Iulie 2006 02:33 PM

Daca am inteles bine ce vrei…. uita-te aici: http://ibiet.com/  Nu totdeauna este disponibil. Trebuie sa faca rost si de conturi premium.

Cam asa ceva.
Programelul de pe pagina in rusa permitea downloadul la toate aceste site-uri care au restrictii la locurile alocate fiecarei tari. Nu este vorba de un download manager obisnuit.
Oricum, multumesc pentru raspunsuri.
Cred ca o sa folosesc pc-ul pentru astfel de downloaduri si pt programele p2p. Am incercat mai multe in osx (frostwire, solarseek, iswipe, shakespeer etc.) si cam crash-uie. Asa ca o sa pun batranul Pentium la munca de jos.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Singurul protocol pe care nu l-am dovedit cu Macul este DC++ (dar altii au reusit cu succes cu Shakespeer); nici nu m-am strofocat prea tare…
In rest, merge orice: ai eDonkey si torrente, ai Gnutella si asemanatoare… ce-ti mai trebuie?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Nu ma refeream la protoculul in sine, ci la programele folosite. Programele p2p opensource de la mac pur si simplu nu ma incanta.
Eu am incercat frostwire - s-a inchis de cateva ori din senin, solarseek - la fel si uneori nu recunoaste ca sunt logat, azureus - nici nu s-a deschis, iswipe - merge greu,shakespeer - mananca enorm, ca si dc-ul de pe pc de altfel, bittorent - mergeau greu downloadurile.
Sunt multumit numai de bits on wheels pana acum.
Asa ca o sa folosesc pc-ul pana apar versiuni mai bune ale programelor amintite sau pana descopar altele (feel free to make a suggestion)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu unul nu am ce alte sugestii sa-ti fac. eDonkey e urat si consuma mult, dar asa e si pe PC, insa isi face treaba. La fel si Azureus, Tramsmission, Torrent Station, Tomato, Bit on Wheels, BitTorrent etc. Pentru chestii mici mai folosesc Acquisition. Toate merg frumos si bine. Singurul care nu-mi place e Shakespeer, dar nu cred ca e vina lui cat a protocolului, retelei, nu stiu, dar mie nu-mi merge OK. Altora, da.
Mai fi atent ca au inceput si pe la noi providerii sa blocheze porturile cele mai folosite de clientii p2p. Eu le mai schimb din cand in cand.