Am instalat windows 7 cu boot camp apoi am bagat dvd cu mac am instalat ce era acolo dar nu merge nimic din ce a instalat cand deschid boot camp are doar brightness remote si power. tastatura luminile unde sunt?? trackpad si in plus nu am sunet si nici driveru video nu e instalat. Merge doar reteau wir si bluetooth.
Am instalat windows 7 cu boot camp apoi am bagat dvd cu mac am instalat ce era acolo dar nu merge nimic din ce a instalat cand deschid boot camp are doar brightness remote si power. tastatura luminile unde sunt?? trackpad si in plus nu am sunet si nici driveru video nu e instalat. Merge doar reteau wir si bluetooth.
Ce versiune de Mac OS X ai pe DVd-ul acela?
Apple nu a adus complet la zi driverele pt W 7, dar pe multe configurații merg bine cele de pe Snow Leopard, se pare însă că nu pe toate. Dacă ai Leopard însă...
Leopard am simplu, daca imi bag vista sp2 merg si bag dvd cu leopard si cu update-urile 2.1 si 2.2 de boot camp de pe site de la apple oare merg toate? exista vreun driver care nu merge pe nici un windows ? de exemplu luminile de la tastatura ,camera, trackpad si toate cele oare merg?
Eu am instalat Windows 7 cand era inca in beta..mergea totul. acuma am asta Retail. Si la versiunea asta merg toate driverele. (chiar si lumina la taste)
La trackpad incearca asa: apasa 3 degete pentru right click,ar trebui sa mearga.
Leopard am simplu, daca imi bag vista sp2 merg si bag dvd cu leopard si cu update-urile 2.1 si 2.2 de boot camp de pe site de la apple oare merg toate? exista vreun driver care nu merge pe nici un windows ? de exemplu luminile de la tastatura ,camera, trackpad si toate cele oare merg?
Păi cum să meargă driverele de Leo, vechi de acum 2 ani, pe W 7? În testele mele, cele de SL se potrivesc, cred, pe majoritatea configurațiilor. Dacă ai Leo, te oprești la XP sau la Vista, deocamdată; dacă vrei musai W 7, musai SL, deși nu-s sigur că vor merge toate strună pe toate configurațiile.
Din cate tin eu minte am instalat W7 RC (nu stiu ce numar exact dar era printre primele modele de beta) si aveam Leopard. Driverele au fost instalate cu DVD-ul de Leo.
Din cate tin eu minte am instalat W7 RC (nu stiu ce numar exact dar era printre primele modele de beta) si aveam Leopard. Driverele au fost instalate cu DVD-ul de Leo.
atunci da, acuma nu, lumea e în mișcare… mereu în mișcare.
Completeaza la profil din ce oras esti poate te ajuta un macuser de’acolo .
Am incercat win7 pe unul din iMac-uri si mi-a fost de mare folos discul un ” Mac OS X Snow Leopard Retail ” si mi-au mers toate componentele .(discul original nr 1 nu;l mai citeste din cauza zgarieturilor /discul de la celalalt iMac nu se potriveste -este alta generatie ,alte componente )
Din cate am citit Apple lucreaza la driverele BootCamp pentru win 7 , e posibil sa apara la sfarsitul lunii ianuarie 2010.
Incearaca totusi cu un Retail disk SL , e posibil ca pe el sa fie drivere generale noi pentru mai multe clase de Mac-uri
Eu mi-am instalat W7 cu lincenta cu tot si am folosit dvd-urile de leopard…mai exact pachetul de leopard+iwork cuparat acum vreo 4 lunli de zile…..si a mers totul, singura problema aparand la precizia mouse-ului. Te sfatuiesc in primul rand sa scrii la profil din ce oras esti, poate te ajuta un macuser din acelasi oras cu tine si in in al doilea rand te sfatuiesc sa reinstalezi windows-ul….ca nah, tot timpul sunt probleme la windows….cu toate ca odata instalat prin boot camp, atunci cand bootezi pe win laptopul iti functioneaza exact ca o masina de windows (ce-i drept una mult mai frumoasa si mai bine organizata intern).
Andrei, introduci în ecuație un element confuz: faptul că primul tău DVD de SL, din cele două, nu merge deoarece e zgîriat (așa înțeleg), nu înseamnă că nu conține aceleași drivere Apple pt Windows ca și versiunea retail. În confuzezi total pe om dacă pui problema astfel.
Mie mi se pare clar că a folosit driverele de pe DVD-ul Leo, vechi de doi ani, pt W 7. Din cîte am citit pe forum-uri, uneori se potriveau dar, în general, nu; mai ales că nici W 7 nu a stat pe loc, posibil să se fi potrivit mai bine acum un an, pe acel build beta de atunci, decît acum.
Eu am pus o singură dată, de curiozitate, un w 7 și apoi driverele de pe SL și a mers perfect din prima (luminarea tastelor nu am putut-o testa, era un MB alb fără taste luminate).
Andrei, introduci în ecuație un element confuz: faptul că primul tău DVD de SL, din cele două, nu merge deoarece e zgîriat (așa înțeleg), nu înseamnă că nu conține aceleași drivere Apple pt Windows ca și versiunea retail. În confuzezi total pe om dacă pui problema astfel.
Mie mi se pare clar că a folosit driverele de pe DVD-ul Leo, vechi de doi ani, pt W 7. Din cîte am citit pe forum-uri, uneori se potriveau dar, în general, nu; mai ales că nici W 7 nu a stat pe loc, posibil să se fi potrivit mai bine acum un an, pe acel build beta de atunci, decît acum.
Eu am pus o singură dată, de curiozitate, un w 7 și apoi driverele de pe SL și a mers perfect din prima (luminarea tastelor nu am putut-o testa, era un MB alb fără taste luminate).
imi cer scuze , sunt total deacord cu tine ,
ce am mentionat eu , era decat o explicatie a motivului pentrucare am folosit acel DVD SL
sper ca intr-un final sa rezolve totul cu brio
pace si numa’bine !
Deduc din tot ce am citit ca trebuie sa fac rost de un SL ca sa imi mearga 7 cu toate riverele. Intrebare: De unde i-au SL si nu ma luati cu “‘cumparati’’ ca n-am bani de dat pentru asa ceva> Ms mult am bagat Vista cu toate update-urile de pe site de la apple si merge absolut tot si perfect.
Deduc din tot ce am citit ca trebuie sa fac rost de un SL ca sa imi mearga 7 cu toate riverele. Intrebare: De unde i-au SL si nu ma luati cu “‘cumparati’’ ca n-am bani de dat pentru asa ceva> Ms mult am bagat Vista cu toate update-urile de pe site de la apple si merge absolut tot si perfect.
După câte se pare, mai trebuie să aștepți puțin până ce Apple va oferi suport pentru Win 7 (dovada). Cât despre “nu mă luați cu cumpărați”, nu te luăm. Ba chiar te încurajăm să-l “i-ei” pe nașpa. Ba chiar sperăm să fii și fan BMW, de exemplu, iar dacă vezi vreun model care-ți place dar n-ai bani de el, arde-i una mocofanului de la volan și pleacă tu cu el. Ce drec’...
[ Modificat: 31 Decembrie 2009 12:40 AM de CANARIS ]
Ce nu înţeleg eu: de ce mama dracului îţi mai trebuie mac? Dacă eşti aşa înverşunat cu Windowsu’… Pe bune… Sau e musai să arăţi tuturor ce ai tu instalat?
Şi dacă 125 de lei ţi se pare mult… Hai, pa…
bine ma bogatule fa ce vrei cu banii tai, eu am alte priopritati decat un amarat de sistem de operare. Eu doar am cerut ajutor ca nu mergeau driverele. Nustiu care este problema ta de-mi zici ” hai pa” Vezi-ti de viata ta daca ai o parere despre drivere si ce am intrebat eu acolo astept cu placere opinia ta in alte probleme dute tare.