2 din 2
2
Windows 7
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Ți s-a explicat cum stă treaba cu driverele (vezi postul meu de mai sus: mai e puțin de așteptat până când suportul pentru Win7 va fi complet). Cât despre bogați, bani și sisteme de operare, cred că puțini de pe forumul ăsta sunt bogați în adevăratul sens al cuvântului, nimeni nu rivalizează cu Patriciu, Țiriac sau Popoviciu p-aci. Cu toate astea, unii dau 100 de lei pe un OS excelent (spre deosebire de Vista/7 care costă... cât?) iar cei care chiar nu vor să dea banii au decența să caute singuri pe torrente SO-ul gratis. Cel puțin asta e părerea mea: poți fura ceva, dar nu te poți aștepta să ți se dea și mură-n gură metoda furtului…

De fapt, mă-nșel. În Rromânia, țara asta de mâna a șaptea, totul e posibil. Hai, un 2010 fericit la toată lumea… (PS: o rugăminte prietenească - mai aruncă și tu câte-o virgulă prin textele alea, zău că-s greu de urmărit. Mulțam fain.)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 01.10.08

pentru se7en (vista pe steroizi) nu iti trebuie discul de SL, ai nevoie doar o versiune mai recenta de bootcamp (3); ce merge pe vista merge si pe win7

daca rulezi win7-32bit au sa mearga TOATE driverele de la apple; pe versiunea de 64, aproape toate smile

cat despre mac, nu esti obligat sa rulezi mac os x pe el, daca nu te iti foloseste la nimic. macosx nu este decat un sistem de operare printre altele, preferat de exaltati unix s.a.

macurile (ca hardware) sunt - la ora actuala - niste PCuri obisnuite, cu aceleasi componente pe care le gasesti in orice alt sony vaio, toshiba tecra, dell studio samd.

cunosc destule persoane care folosesc macuri pt ca arata bine si sunt bine facute, dar nu ar rula nici morti macosx pe ele raspberry

si tinand cont de cate probleme exista in mac os x (low level - securitate, filesystems etc.), intr-un fel ii inteleg…

(in ultima vreme numai probleme am avut cu rahatul de HFS+, dar nu e cazul sa deschid aici un (off)topic…)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

BootCamp suportă Windows 7

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

un mac e scump si daca ai avut bani de unu inseamna ca ai bani si de un SL.Inca o chestie si eu in prima saptamana cand mi-am laut macu miam pus windows 7 si m-am plictisit de el si am ramas tot la mar si cper ca sa sati vina mintea la cat scuze pt expresie si sa ramai la mac os

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

2 din 2
2