2 din 2
2
Tastatura wireless Apple
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Daca ati mai vazut, am gasit o tastatura wireless plus mouse de la Microstift care merge si pe mac wink

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 22 Martie 2007 02:56 AM

Daca ati mai vazut, am gasit o tastatura wireless plus mouse de la Microstift care merge si pe mac wink

Păi de ce să nu meargă dacă e BT? Sau nu e BT? E pe frecvența aia de jucării de care vorbea psergiu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

nu e bt, are o chestie de o infigi in usb (reeptor), mouse si tastatura,merge beton

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 22 Martie 2007 03:25 AM

nu e bt, are o chestie de o infigi in usb (reeptor), mouse si tastatura,merge beton

Păi da, am avut și un mouse d-ăsta, merge, e plug-and-play pe mac, păcat că s-a stricat repede, altfel era ca lumea. Nu era MS, am uitat marca.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2

‹‹ imprimanta laser      iMac G5 ››