iTunes helppp
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 30.12.08

Sal all, am achizitionat de curand un iphone 3Gs de la orange.. Toate bune pana am vrut sa intru in iTunes.. Imi baga un mesAj ca iTunes nu este disponibil in aceasta tara….Am schimbat tara din international dar degeaba… Ce ma sfatuiti???  Multam frumos de ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

itunes music store nu este disponibil in RO. doar App store…
it’s a feature, not a bug raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am selectat US din international dar degeaba…cum se poate rezolva?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ma poate ajuta cineva?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

O soluție ar fi să-ți faci cont iTunes în una din țările cu conținut bogat în iTunes, ca să zic așa. Caută pe forum că s-a discutat intens.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ai selectat ce???

Ai cont de iTunes Store? Daca da, baga-l in iTunes pe Mac/PC si apoi fa un sync.
Nu ai cont? Fa-ti inainte. iTMS nu e un magazin la liber, trebuie sa ai cont cu card verificat in tara de unde vrei sa cumperi (sau alte metode, da search pe forum cu cont itunes us)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)