2 din 2
2
systeme preferences cu capricii
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: pordenone,italia
Macuser din: 23.08.09

grazie!!!

Semnătură 

iBook G4 1.33GHz PPC 1.25 GB DDR SDRAM

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
razvan13 - 02 Ianuarie 2010 04:25 PM

[...]
Partea cu onyx sau alte utilitare am expus-o destul de gresit:de fapt incercasem sa le instalez dupa ce se busise SP,de aia nu mergea.Acum e totul ok si mai fac un backup cu iBackup si gata.
[...]

Nu am avut nici o clipă dubiu că nu ai spus exact esențialul, nu se ajunge așa ușor în blocarea SP. Cam așa fac mulți, nu știu de ce nu spun tocmai esența, în schimb descriu banalități.
Mă rog… acel previous system folder apare pînă la Leopard inclusiv, nu mai apare de Snow Leopard. Îl poți șterge, este un sistem mort, decît dacă ai acolo anumite fișiere de preferințe sau ceva aruncat prin Fonts sau prin Application Support. Astea le copiezi manual în noul sistem, lucru care îl face automat iBackup sau alt utilitar de backup pe care îl preferi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mai există o rezolvare, dar uitasem de ea!
Muţi, din Users/numele tau/Library/ folderul Preferences pe desktop şi apoi re-butezi. Laşi sistemul să-şi facă setările corecte (dar NU lansezi nici un alt program). Apoi muţi conţinutul folderului de pe desktop în folderul Preferences din Users/numele tau/Library/. Şi bifezi să nu înlocuiască nimic.

2 din 2
2