nu chiar suferit as zice, pana la urma cum zice si tudor mai exista si alte locuri pentru asta facute, dar mai ne aruncam si noi un ochi, cam asta e…
Mda… cîndva și eu am protestat despre felul în care unii se comportă la rubrica vînzări / cumpărări, nu am comentat utilitatea rubricii.
Eliminarea totală a rubricilor este oarecum ca impunerea vizelor pentru toți românii din cauză că 1.000 de români cerșesc sau fură în marile orașe europene. Inutil detaliul că cerșesc și/sau fură alte zeci de mii de cu totul alte nații… inclusiv localnici.
exista bursa pe aria mac la softpedia / exista chilipir.ro sau okazii.ro
in clipa in care toate refularile referitoare la tranzactii nereusite se sparg in capul adminului, mi se pare normal ca dupa niste avertismente prealabile nebagate in seama, sa dispara sursa de neintelegeri…
nu-s de acord, eliminarea rubricii mi-o produs o hemoragie lacrimohazogena.
vedeti, de-aia e bine sa invatam sa folosim pc-urile, pentru ca nu mai avem de unde cumpara macuri
OK, e ultima data cand ma mai las dus de val si ma joc de pomana cu “mica publicitate”. Rubrica e redeschisa, comentariile sunt permise, pe scurt, puteti face ce vreti acolo. Dar cine sare calul este “out” fara avertismente.
Multamim.
Chestia cu datu afara mi sa pare mult mai practica decit desfiintatu rubricii. N-avem di ce sa fim tati pentru unu cand ii vorba de prostie si de nesimtire.
S-auzim numa de bine.
tudor spunea la un moment dat ca rubrica buclucasa are cei mai multi vizitatori… de ce se intampla asta…
pentru ca fiecare intram acolo cand vedem ceva nou, poate mai cumparam ceva, sau mai vedem un pret, vizitatorii la fel.
asta este motivul pt care este vizitata sectiunea
are si o parte buna: dupa ce omu si-a luat mac de la vanzari, trece si la restul rubricilor cu cate o intrebare, problema