Nelamurire
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.03.06

Nu mai exista rubrica de vanzari-cumparari, sau nu o mai gasesc eu??? Multumesc

Semnătură 

MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

nu mai exista… uite aici mai multe detalii http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/12/P285/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

mda… la fel ca in societate: din cauza unora au de suferit restul.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu chiar suferit as zice, pana la urma cum zice si tudor mai exista si alte locuri pentru asta facute, dar mai ne aruncam si noi un ochi, cam asta e…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szhoul - 23 Iulie 2006 09:50 PM

nu chiar suferit as zice, pana la urma cum zice si tudor mai exista si alte locuri pentru asta facute, dar mai ne aruncam si noi un ochi, cam asta e…

Mda… cîndva și eu am protestat despre felul în care unii se comportă la rubrica vînzări / cumpărări, nu am comentat utilitatea rubricii.
Eliminarea totală a rubricilor este oarecum ca impunerea vizelor pentru toți românii din cauză că 1.000 de români cerșesc sau fură în marile orașe europene. Inutil detaliul că cerșesc și/sau fură alte zeci de mii de cu totul alte nații… inclusiv localnici.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

da, cam aiurea; iera singuru loc unde gasai macuri la mana a doua in Romania…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

exista bursa pe aria mac la softpedia /  exista chilipir.ro sau okazii.ro

in clipa in care toate refularile referitoare la tranzactii nereusite se sparg in capul adminului, mi se pare normal ca dupa niste avertismente prealabile nebagate in seama, sa dispara sursa de neintelegeri…

iar de faptul ca deschidem threaduri paralele - ce sa mai zic
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/12/P300/

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

asta ie…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Klausenburg

nu-s de acord, eliminarea rubricii mi-o produs o hemoragie lacrimohazogena.
vedeti, de-aia e bine sa invatam sa folosim pc-urile, pentru ca nu mai avem de unde cumpara macuri tongue laugh

Semnătură 

Bad ideas indicate an open mind.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

OK, e ultima data cand ma mai las dus de val si ma joc de pomana cu “mica publicitate”. Rubrica e redeschisa, comentariile sunt permise, pe scurt, puteti face ce vreti acolo. Dar cine sare calul este “out” fara avertismente.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Multamim.
Chestia cu datu afara mi sa pare mult mai practica decit desfiintatu rubricii. N-avem di ce sa fim tati pentru unu cand ii vorba de prostie si de nesimtire.
S-auzim numa de bine.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Asa mi se pare mai corect.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 26 Iulie 2006 02:02 PM

Asa mi se pare mai corect.

tudor spunea la un moment dat ca rubrica buclucasa are cei mai multi vizitatori… de ce se intampla asta…
pentru ca fiecare intram acolo cand vedem ceva nou, poate mai cumparam ceva, sau mai vedem un pret, vizitatorii la fel.
asta este motivul pt care este vizitata sectiunea

are si o parte buna: dupa ce omu si-a luat mac de la vanzari, trece si la restul rubricilor cu cate o intrebare, problema smile

‹‹ Noul aranjament      Forum RSS ››